Ads Top

Έτοιμος για μεταγραφή 30 εκατ. ευρώ ο Τσιμίκας!


Ποια ομάδα τον θέλει - Δείτε τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα..

Γιατί να... ψαχτεί να φύγει και η απόφαση του προπονητή. Φούντωσαν τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία τα σενάρια για τον Έλληνα μπακ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού στο Λιμάνι, όμως βρίσκεται μέσα στα πλάνα του Γερμανού.




Αξιοπρόσεκτη σεζόν διανύει με τη φανέλα τής Λίβερπουλ ο Έλληνας άσος, καθώς σε 28 ματς έχει 6 ασίστ και δείχνει ότι έχει βρει τον ρυθμό του στο Άνφιλντ.

Ένας ρυθμός, βέβαια, που είναι σε απόλυτη συνάρτηση με τον Άντι Ρόμπερτσον, τον βασικό αριστερό μπακ τής αγγλικής ομάδας, που σταθερά έχει τη θέση του στην 11άδα.

Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που υπάρχουν τα ρεπορτάζ από το Νησί που θέλουν τις Νιουκάστλ και Γουέστ Χαμ να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του και, μάλιστα, δίνουν 30 εκατ. ευρώ ευρώ για την απόκτησή του.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για το θέμα.


"Τότε βάζει στην 11άδα τον Τσιμίκα ο Κλοπ - Δεν τον βλέπω στη Νιουκαστλ - Για αυτό κοστίζει 30 εκατ. ευρώ"





"Ρεπατζής του Ρόμπερτσον είναι, όποτε θέλει να τον ξεκουράσει ο Κλοπ, βάζει τον Τσιμίκα να παίζει. Όσο είναι ο Ρόμπερτσον δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από την 11άδα", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Για να τον αφήσει να φύγει η Λίβερπουλ πρέπει να ψάξει ξανά για αριστερό μπακ. Θα το κάνουν αυτό; Θα πάρει 30 εκατ. ευρώ από Τσιμίκα για να δώσει μετά 15-20 να φέρει άλλον; Δε νομίζω ότι λειτουργεί έτσι".

Από τις Νιουκάστλ και Γουέστ Χαμ πού τον βλέπεις;

"Στη Νιουκαστλ δεν τον βλέπω να παίζει γιατί έχει δύο αριστερά μπακ. Στη Γουέστ Χαμ έχουν τον Έμερσον που είναι μεγάλος, εκεί τον βλέπω περισσότερο".

Πώς είναι η παρουσία του στο αγγλικό ποδόσφαιρο;

"Στέκεται στην Αγγλία, δεν θα σε εκθέσει, έχει δυναμώσει, έχει γίνει πολύ αθλητικός, μπορεί να σταθεί. Δεν θα είναι Ρόμπερτσον. Γιατί όχι στη Γουέστ Χαμ; Η Λίβερπουλ πουλάει επειδή δεν πηγαίνει καλά και έχουν αρχίσει ονοματολογίες. Μέσα σε αυτό πλαίσιο εντάσσεται και ο Τσιμίκας. Δε νομίζω να φύγει, εκτός αν το ζητήσει ο ίδιος. Αλλά παίζει 15+ παιχνίδια τον χρόνο, είναι στη Λίβερπουλ, έχει μεγάλο συμβόλαιο να ψαχτεί με ποια λογική; Για να πάει στη Γουέστ Χαμ και τη Φούλαμ;".



Το ποσό των 30 εκατ. ευρώ πώς το αξιολογείς;

"Νορμάλ ποσό, όταν ψωνίζεις από τη Λίβερπουλ πόσο να παραχωρήσει; Αν ήταν στη Γουέστ Χαμ και έπαιζε με αυτή τη συχνότητα, θα ζητούσαν 15 εκατ. ευρώ. Τώρα, εδώ, ψωνίζεις από το Άνφιλντ".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.