Ads Top

«Αν αντί να διώχνουν τους παίκτες...» - «Κόλαφος» η Ελένη Χαμπέρη για την παραγωγή (vid)


Δείτε πως αντέδρασε ο Νίκος Μουτσινάς - Δηλώσεις που θα συζητηθούν από την Ελένη Χαμπέρη

Κόλαφος υπήρξε η Ελένη Χαμπέρη στην επίσκεψή της στο «Καλό Μεσημεράκι», μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, έχοντας να πει αρκετά.




Η πρώην παίκτρια, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την συμμετοχή της, για την αποβολή των συμπαικτών της.


Survivor All Star: Οι δηλώσεις της Ελένης Χαμπέρη στο «Καλό Μεσημεράκι»



«Την πρώτη φορά είχα περάσει τέλεια στο παιχνίδι. Ζούσα την εμπειρία, ήταν το άγνωστο. Τώρα ξέραμε όλοι. Ήμουν λίγο πεσμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω. Ένιωθα πίεση από παντού, έναν φόβο. Προσπαθούσε ο ένας να φάει τον άλλο», είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη.



Η Ελένη Χαμπέρη συνέχισε: «Στον κόσμο αρέσει η ίντριγκα και όλο αυτό, όποτε αφού πουλάει προβάλουν αυτό. Το γεγονός όμως, ότι πάνε να μηδενίσουν το πρόγραμμα, το θεωρώ άδικο και δεν μου αρέσει που βλέπω παίκτες που ήταν μέρος αυτού, να προσπαθούν να μηδενίσουν το παιχνίδι. Καλώς ή κακώς από εκεί ξεκινήσαμε όλοι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε».

«Σχετικά με τις παραβάσεις, θεωρώ ότι η παραγωγή δεν θα έδιωχνε δυνατά ονόματα χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις. Μου φαίνεται αδιανόητο όλο αυτό που λένε. Όταν έφυγε η Κατερίνα που ήταν μια δυνατή παίκτρια, στεναχωρήθηκα που έφυγε, δεν μπορούσε να πιστέψω ότι βρήκαν κάτι για εκείνη, φαντάζομαι όμως κάτι θα βρήκαν. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλα παιδιά μέσα που έχουν κάνει παραβάσεις, αλλά ίσως δεν υπάρχουν αποδείξεις», ανέφερε η Ελένη Χαμπέρη.



Κλείνοντας τόνισε: «Για εμένα η καλύτερη λύση θα ήταν, όταν κάποιος παρεμβαίνει στους κανόνες, να παίρνει πρόστιμο. Αν έκοβαν λεφτά από τους παίκτες που παραβίαζαν κανόνες δε θα τολμούσε κανείς να το κάνει».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.