Ads Top

«Θα βγω και θα πω...» - Η πρώτη δήλωση όλο νόημα Γιωρίκα Πηλίδη μετά την αποβολή του (vid)


Δείτε τι είπε ο Γιωρίκας Πηλίδης στις κάμερες που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του..

Ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι το πρόσωπο των τελευταίο ημερών, καθώς αποβλήθηκε από το Survivor All Star μαζί με τον Ηλία Γκότση, αλλά σε αντίθεση με εκείνον, δεν έχει βγει να κάνει καμία δήλωση, ούτε μέσα από εκπομπές, αλλά ούτε και μέσα από τα social media του.




Παρόλα αυτά, η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Open Weekend, τον πλησίασε και ο ίδιος ρωτήθηκε σχετικά με τα συναισθήματά του για αυτή την εξέλιξη στο παιχνίδι, με εκείνον να μην αισθάνεται άνετα να απαντήσει, ιδιαίτερα επειδή δεν πρόκειται για κάποια εκπομπή του ΣΚΑΙ, πράγμα που τον δεσμεύει.


Οι πρώτες δηλώσεις του Γιωρίκα Πιλίδη μετά την αποβολή του από το Survivor All Star





«Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα βγω αυτές τις μέρες με το ΣΚΑΙ και θα ό,τι πρέπει να πω θα το πω. Εγώ είμαι ευχαριστημένος. Στο πρόσωπό μου μπροστά ήταν όλα εντάξει», είπε αρχικά και για το γεγονός πως τον περίμεναν πολλοί μέχρι και νικητή, επισήμανε: «Δυστυχώς δεν έγινε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Να με συγχωρέσετε σας παρακαλώ».

Μετά την προβολή των δηλώσεών του, βέβαια, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, εξήγησε πως, πράγματι, δεν έχει αποδειχθεί κάτι για την επικοινωνία του, σε αντίθεση με όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε η αποχώρηση, τονίζοντας πως βρέθηκε ο αριθμός που ο πρωταθλητής καλούσε επανηλειμμένα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.