Ads Top

Survivor - Ελευθερία Ελευθερίου: Η Ελευθερίου επέστρεψε σαν σταρ στην Ελλάδα - Οι πρώτες φωτογραφίες


Ποιοι την υποδέχθηκαν - Δείτε πως εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο - Η πρώτη ανάρτηση όλο νόημα που έκανε με το που έφτασε στην Ελλάδα..

Η Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι πρώτες εικόνες από το αεροδρόμιο




Το ταξίδι της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της. Η τραγουδίστρια επέστρεψε πριν από λίγη ώρα στην Αθήνα κι εμείς σας έχουμε τις πρώτες εικόνες.

Η Ελευθερία αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και κάμερες περίμεναν την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.



H τραγουδίστρια αποχώρησε στις 6 Απριλίου από το survivor all star και είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της όταν είχε βγει υποψήφια.

«Είμαι ή δεν είμαι πάλι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας; Δεν περίμενα να περάσει άλλη μια βδομάδα και να μην πρωταγωνιστώ. Ψηφίστηκα. Ποιος άλλος θα ψηφιζόταν; Ο MVP. Αυτό που είπα ότι βαρέθηκα και κουράστηκα ισχύει. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει πια να κάνω, κωλοτούμπες; Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ, δεν το παίζω υπερπαίκτρια αλλά κουράστηκα να ψηφίζομαι. Από την πρώτη μέρα ψηφίζομαι», είχε πει η Ελευθερία Ελευθερίου.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.