Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Το βίντεο με τον παίκτη που έχει κινητό στο παιχνίδι


Διαλύεται η παραγωγή - Άνω κάτω όλο το παιχνίδι - Δείτε τι συμβαίνει στο Survivor All Star

Το Survivor All Star, επιβεβαιωμένα, είναι το παιχνίδι των ανατροπών, καθώς από τη στιγμή που βγήκε στον αέρα έχουν ξεσπάσει πολλά σκάνδαλα το ένα μετά το άλλο. 




Πρώτα η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, στη συνέχεια το ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα και την είσοδο της "απατημένης" Ελευθερίας Ελευθερίου, στη συνέχεια η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα και έπειτα η διαρροή της λίστας με τα φαγητά για την οποία κατηγορήθηκε ο Γκότσης, η επικοινωνία του Γιωρίκα Πιλίδη και στο τέλος η αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα, λόγω της απόκτησης φαγητού κρυφά, από λόκαλ.

Απ' ότι φαίνεται όμως, τα σκάνδαλα δεν θα τελειώσουν εδώ. Έχει γίνει γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πως υπάρχει παίκτης μέσα στο παιχνίδι, ο οποίος έχει κινητό και έχει επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα και υπάρχει και βίντεο το οποίο το επιβεβαιώνει.




Όλη η αλήθεια για το σκάνδαλο με τον παίκτη που έχει κινητό στο Survivor All Star



Οι υποψίες, τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο, κινούνται προς δύο ονόματα. Από τη μία πλευρά, υπάρχει ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος φέρεται πως έστειλε γράμμα στην αδερφή του (δείτε εδώ το παρασκήνιο), όμως υπάρχει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έχει κατηγορηθεί από διάφορους άλλους παίκτες εκτός παιχνιδιού ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο.



Η αλήθεια, όμως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή και το όνομα του διαγωνιζόμενου παραμένει κρυφό. Η κατάσταση κρέμεται από τα χέρια της παραγωγής αυτή τη στιγμή. Κι αυτό γιατί εάν δεν βρουν ποιος έχει το βίντεο, ώστε να μπορούν να το "εξαφανίσουν" και να διαψεύσουν το γεγονός, εάν αυτό διαρρεύσει, μπορεί και να σημάνει την "διάλυση" του ριάλιτι επιβίωσης, εφόσον δεν θα μείνει παίκτης ουσιαστικά στον Άγιο Δομίνικο και θα πρέπει να τελειώσει νωρίτερα έστω.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.