Ads Top

Είναι μαζί και το κρύβουν: Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει το νέο ζευγάρι στο Survivor (vid)


Αποκάλυψη από τον Γιώργο Λιανό - Τους...έδωσε στεγνά στις κάμερες, ποιοι είναι το νέο ζευγάρι στο παιχνίδι

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, την Μεγάλη Τρίτη 11/4 και συγκεκριμένα στις 05:00 η ώρα το πρωί, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στου τηλεοπτικούς σταθμούς που περίμεναν πως και πως στο πεζοδρόμιο να τον συναντήσουν!




Κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι αποβολές και οι κλεψιές των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ενώ προς έκπληξη όλων ο Γιώργος αποκάλυψε πως υπάρχει ένα νέο ζευγάρι στον Άγιο Δομίνικο το οποίο ζει τον έρωτά του πίσω από τις κάμερες!


Ο Γιώργος Λιανός «πρόδωσε» το νέο ειδύλλιο στο Survivor All Star



Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει κάποιο νέο ζευγάρι που δεν έχουμε δει ο παρουσιαστής απάντησε:



«Έχω την εντύπωση πως ναι, τους έδωσα στεγνά! Δεν ξέρω κάτι συζητιέται στην ζούγκλα αλλά δεν το έχουμε εξακριβώσει! Αν θέλουν τα παιδιά να εκδηλωθούνε γιατί όχι εμείς εκεί είμαστε!»

Ενώ συνέχισε αναφέροντας: «Έχει χάσει το παιχνίδι η παραγωγή; Μπούρδες. Άμα βγάλουμε τα άπλυτα στη χώρα όλων των τηλεοπτικών παραγωγών, θα καταρρεύσει το οικοδόμημα. Ριάλιτι επιβίωσης είναι, ο καθένας θα προσπαθήσει να φάει να χορτάσει. Η δημοσιογραφική επιτυχία θα ήταν να μάθουμε ποιοι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους και τους δίνουν και λεφτά, γιατί εμείς έχουμε στα χέρια μας και αποδεικτικά γι’ αυτά τα λεφτά που κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες



«Η συμφωνία που έκαναν οι παίκτες, γιατί ήμουν παρών, ήταν ότι δεν θα επιτρέψουν την οργανωμένη κλοπή και επικοινωνία. Γι’ αυτές τις δύο περιπτώσεις, ο Acun τους είχε ρωτήσει τι θα κάνουμε για να είναι δίκαιο το παιχνίδι και είπαν αποβολή»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.