Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Ο Βασάλος «επιβεβαιώνει» ύπαρξη κινητού στο παιχνίδι; (vid)


Όλοι το άκουσαν, λίγοι το κατάλαβαν.. Δείτε τι συνέβη στο επεισόδιο και κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.. 

Ο διάσημος παίκτης απάντησε σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, σαν να γνώριζε πως σχολιάζεται στην Ελλάδα…




Η συζήτηση, μετά την αποβολή από το Survivor All Star του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη επειδή παραβίασαν τους κανόνες, έχει ανάψει για τα καλά, και οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Καθημερινά πλέον ρεπορτάζ, αλλά και παίκτες που έχουν περάσει από το νησί είτε φέτος είτε σε προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι, μεταφέρουν πως καταφέρνουν οι παίκτες να… σπάνε τους κανόνες του Ατζούν. Άλλοι τρώνε κρυφά, άλλοι έχουν κινητά και άλλοι κάνουν παραγγελίες από τους ντόπιους.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, έχει βρεθεί στο στόχαστρο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, καθώς κυκλοφόρησε μία φωτογραφία που έδειχνε ότι παρότι έχουν περάσει πλέον τέσσερις μήνες από την άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο, δεν έχει χάσει κιλά!




Ο πέρσοναλ τρέινερ που παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ότι δε θυμίζει σε τίποτα το νέο Survivor τη δυσκολία του παλιού του 2017, ακόμα παραμένει σε καλή κατάσταση. Η διαφορά είναι τόσο εμφανής ακόμα και χωρίς να έχει γνώση κάποιος στην ακριβή μάζα των μυών που χάνεται και αυτό σχολιάζεται όπως είναι φυσικό και στο Twitter, στο οποίο το βάρος του Βασάλου, που δε μειώνεται, έχει γίνει θέμα σάτιρας.



Πάντως, ο ίδιος, σε χθεσινή του τοποθέτηση απάντησε σε όλα αυτά τα σχόλια σαν να γνώριζε τι γίνεται εκτός Ελλάδας και όσα γράφουν για τον ίδιο. Τι είπε; Πως πλέον έχει χάσει πολλά κιλά…

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.