Ads Top

Αποκάλυψη Ατζούν: Επιστρέφει στο Survivor η Κατερίνα Δαλάκα; (vid)


ΒΟΜΒΑ! Τι αποκάλυψε ο Ατζούν για όσους έχουν αποβληθεί..
Κυκλοφορούσε ως φημολογία εδώ και πολλές ημέρες, ωστόσο είναι πλέον και επίσημο. Η διάσημη αθλήτρια και νικήτρια του ριάλιτι, θα ταξιδέψει ξανά για τον Άγιο Δομίνικο, παρότι δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από το All Star.




Στην Αθήνα βρίσκεται για μερικές ημέρες ο Γιώργος Λιανός και όπως συνηθίζεται τη θέση του στην παρουσίαση του Survivor All Star για αυτό το μικρό διάστημα πήρε ο Τούρκος παραγωγός του reality επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος εκτός από τη... βόμβα με την ανακοίνωση της αποβολής της Αφροδίτης Σκαφιδά, επιβεβαίωσε και τη φημολογία που υπήρχε εδώ και μέρες για την Κατερίνα Δαλάκα!



Ωστόσο, η παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο, δεν ήταν τόσο ευχάριστη για τους παίκτες, όπως τις προηγούμενες φορές. Ο Ατζούν, κάλεσε σε έκτακτο συμβούλιο του Survivors για να κάνει μερικές σημαντικές ανακοινώσεις, οι οποίες αφορούσαν στη ζωή των παικτών στις παραλίες και τα όσα κάνουν αντικανονικά για να βρουν φαγητό και να φάνε, είτε ψάχνοντας στα σκουπίδια, είτε ζητώντας από ντόπιους.

Τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν από την παραγωγή, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να παίρνει σκληρές, αλλά δίκαιες αποφάσεις, όπως έκανε και με τις περιπτώσεις Ασημίνας, Δαλάκα, Γκότση και Πιλίδη.



«Ο Γιώργος είναι στην Αθήνα και θα είμαι εδώ. Ο λόγος που είμαι εδώ δεν με κάνει χαρούμενο. Έχουμε μερικά προβλήματα φέτος με τις κλοπές», είπε αρχικά ο Ατζούν και υπενθύμισε τη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, βάζοντας τον Ηλία Μπόγδανο να πει σε όλους και στο κοινό τι είχε ειπωθεί στη συνάντηση.

«Για μικρές ποινές θα υπήρχαν τιμωρίες, αλλά αν γινόταν κάτι οργανωμένο συμφωνήσαμε όλοι ότι η ποινή θα ήταν αποβολή.Το συμφωνήσαμε και δυστυχώς φέτος έγινε και χάσαμε παίκτες. Φαίνεται ότι έχετε χάσει κιλά από τα πρόσωπα και τα σώματά σας. Αν ένας παίκτης ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια ή οπουδήποτε μπορούμε να το καταλάβουμε. Αυτό που έγινε φέτος είναι πώς μερικοί από εσάς ζητήσατε να σας φέρουν φαγητό ντόπιοι.

Απόψε το θέμα μας είναι η Αφροδίτη. Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος για εμένα, αλλά όταν πρόκειται για το Survivor δεν θα κάνω ποτέ εξαιρέσεις. Όλοι οι παίκτες είναι ίδιοι για εμένα. Ξέρουμε ότι η Αφροδίτη είχε επικοινωνία με ντόπιο. Αν κάποιος περάσει τα όρια δεν θα μπορεί να συνεχίσει στο πρόγραμμά μας. Η απόφαση για την Αφροδίτη είναι ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κλέψει φαγητό. Αν έβλεπα κάτι στα σκουπίδια θα το έπαιρνα κι εγώ, όταν όμως είναι οργανωμένο, είναι απαράδεκτο και δεν θα το επιτρέψουμε. Εμείς προσπαθούμε να σας προστατέψουμε και να κάνουμε το παιχνίδι δίκαιο. Σας προειδοποιώ όλους. Μην προσπαθείτε να κάνετε τέτοιου είδους κλεψιές. Δεν θέλω να χάσετε τα πάντα για ένα μικρό λάθος. Ελπίζω να μην χάσουμε άλλους», είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος Παραγωγός.

Η 2η ευκαιρία για Δαλάκα

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Δαλάκα, ως παράδειγμα ότι παρότι αποβλήθηκε μπορεί να επιστρέψει μελλοντικά στο Survivor ακόμα και στο All Star, όμως ήταν η μοναδική που αναφέρθηκε ονομαστικά, επιβεβαιώνοντας πως οι σχέσεις της πλέον με τον Ατζούν είναι άριστες, παρά τη φετινή της αποβολή από το ριάλιτι!

«Οι παίκτες που παραβίασαν τους κανόνες και αποβλήθηκαν, δεν σημαίνει ότι η σχέση μας καταστράφηκε. Έτσι είναι η ζωή. Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθη.

Και η Αφροδίτη και η Κατερίνα Δαλάκα είναι μέλη της οικογένειας του Survivor. Θα ήθελα να τις δω και στο μέλλον μαζί μας, γιατί είναι καλές αθλήτριες. Τέτοια λάθη δεν σημαίνουν ότι δεν θα ξαναδουλέψουμε μαζί τους. Γιατί το Survivor είναι ένα σόου μακράς διάρκειας, που συνεχίζεται στην Τουρκία πάνω από 15 χρόνια. Εύχομαι το ίδιο και για την Ελλάδα. Και όπως σας είπα, όλοι σας είστε μέλη της οικογένειας του Survivor, κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Στο μέλλον μπορεί να κάνουμε άλλο ένα All Star και ίσως καλέσουμε κάποιους από εσάς. Αυτοί οι παίκτες μπορεί να πάρουν θέση και στην επόμενη σεζόν», ανέφερε σχετικά ο Τούρκος παραγωγός!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.