Ads Top

«Είναι τηλεφωνάκιας ο...» - Η νέα καταγγελία Τριαντάφυλλου για παίκτη Survivor (vid)


Δείτε ποιον παίκτη καταγγέλει - Νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν από Τριαντάφυλλο..

Το πρωί του Σαββάτου (1/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος, με αφορμή τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα. 

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στον παίκτη του Survivor all star, όσο και στην συμμετοχή του στο talento show του Alpha, J2US.




Πιο συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος έκανε λόγο για το σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα, σχετικά με τον τραυματισμό του όταν βρίσκονταν στο παιχνίδι και πως αυτό επηρέασε τον γιό του.

Τα σχόλια του Τριαντάφυλλου για τον Σπύρο Μαρτίκα
«Πρέπει να το αλλάξουν, δεν είναι Survivor αυτό. Τρώνε όλοι, μιλάνε όλοι… βλακεία έκανα έπρεπε να πάω κι εγώ, σίγουρα είναι ο νούμερο ένα τηλεφωνάκιας του Survivor», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Να το εξηγήσω στον κόσμο. Αν έλεγε ότι ο Ντάφυ με το τραυματισμένο πόδι, οκ. Άφησε τη λέξη… με τον Τριαντάφυλλο που ήταν άρρωστος και πάει ο γιος μου στο σχολείο και του λένε τα παιδάκια τι έχει ο μπαμπάς σου και είναι άρρωστος και έρχεται και μου λέει “μπαμπά τι έχεις και είσαι άρρωστος” και μου γύρισε το κεφάλι. Δεν παίζεις με αυτά, με το παιδί μου δεν παίζεις. Θα σε καταπιώ φίλε», υποστήριξε ο τραγουδιστής για την συμμετοχή του στο προηγούμενο Survivor.




Κατηγορούν τον Βασάλο για κινητό στο Survivor All Star



Πολλές κατηγορείς έχουν ειπωθεί για παίκτες του Survivor All Star με περισσότερες από αυτές να έχουν ειπωθεί. Για παράδειγμα πριν μερικές εβδομάδες είχε αναφερθεί πως παίκτες της Μπλε ομάδας τρώνε, με τον Ηλία Γκότση να αποβάλλεται από το παιχνίδι λίγο αργότερα και να αποκαλύπτει πως μαζί του στην παράβαση ήταν και άλλα άτομα (δείτε εδώ).

Στο στόχαστρο των κατηγοριών έχει μπει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Μπορεί να είναι από του πιο αγαπητούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο, αυτό δεν τον κάνει σωστό... Το twitter έχει παρατηρήσει μερικές περίεργες κινήσεις του με αποτέλεσμα πολλά να έχουν βγει στην φόρα.

Συγκεκριμένα, χρήστες αναφέρουν πως ο Κωνσταντίνος πρέπει να έχει κινητό και να βλέπει τι γράφεται για αυτόν πίσω στην Ελλάδα. Πως ξεκίνησε; Από μια ατάκα που πέταξε σε μια προσωπική του συνέντευξη και το twitter πήρε "φωτιά" - δείτε εδώ.

Ανάμεσα σε εκείνους που κατηγορούν τον Κωνσταντίνο Βασάλο πως έχει κινητό μέσα στο Survivor All Star και πως δεν παίζει δίκαια, είναι και ο Τριαντάφυλλος που να σημειώσουμε έχει πέσει σε όλα μέσα.

Όπως έχει αποκαλύψει σε ανάρτηση του, ο Κωσταντίνος έχει κινητό και βλέπει τα πάντα, για αυτό κιόλας άλλαξε στάση απέναντι στον Τάκη και πλέον από φίλοι είναι σαν εχθροί - δείτε την ανάρτηση.



Σε συνέντευξη του στην εκπομπή Open Weekend συνεχίζει να αναφέρει πως έχει κινητό, απαντώντας έτσι και στον Κώστα Παπαδόπουλο που τον ειρωνεύτηκε για αυτά που τον κατηγόρησε.

«Γενικά Κώστα μου, ζαχαροπλάστη μου, σου έχω αποδείξει πολλές φόρες πως ότι λέω μετά από μια εβδομάδα σου βγαίνει. Κάνε λίγο υπομονή γιατί σε λίγες ημέρες θα δεις λοιπόν και πράγματα που δεν θα τα πιστεύεις»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.