Ads Top

Survivor Spoiler 9/4: Βόμβα! Έρχεται νέα οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι;


Ποιος παίκτης θέλει να αποχωρήσει μετά τις νέες εξελίξεις στο παιχνίδι..

Σε τεράστιο φιάσκο τείνει να εξελιχθεί το φετινό Survivor με τις παραβιάσεις των παικτών να είναι συνεχόμενες και να βγαίνουν προς τα έξω.




Σίγουρα και τα προηγούμενα χρόνια οι παίκτες δεν ήταν και αποκλειστικά πιστοί στους κανονισμούς! Ωστόσο η παραγωγή φρόντιζε να μην γίνονται τόσο γνωστές. Φέτος μιλάμε για το απόλυτο φιάσκο! 

Μετά τις Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα, ακολούθησαν οι Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης και τώρα έσκασε η βόμβα με την Αφροδίτη Σκαφίδα, καθώς διέρρευσε βίντεο που δωροδοκεί local για να φάει. 



Ξεκάθαρη η απόφαση της παραγωγής θα είναι να την αποβάλει αλλά ίσως τους... προλάβει εκείνη!


Σκάει οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor All Star



Στα αυτιά της Αφροδίτης Σκαφίδα έχουν φτάσει τα μαντάτα. Ότι δηλαδή κυκλοφόρησε βίντεο που την δείχνει να τρώει κρυφά, πέρα από τους κανονισμούς. 

Η ίδια φαίνεται πως έχει πάρει απόφαση να φύγει από μόνο της, πριν την προλάβει η παραγωγή και να τους βγάλει από την δύσκολη θέση.



Η Αφροδίτη Σκαφίδα έχει αποδείξει πως πάνω από όλα την νοιάζει η εικόνα που βγάζει προς τα έξω και το ήθος είναι ξεκάθαρα πολύ υψηλό. Η ίδια θέλει να φύγει ώστε να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεων της αφού κινδυνεύει να στιγματιστεί για μια παράβαση που έκανε σε ένα ριάλιτι. Θέλει η εικόνα της προς τα έξω αν είναι... παντελονάτη και αναμένεται η ίδια να βγάλει την παραγωγή από την δύσκολη θέση...

Αναμένετε εξελίξεις εντός των επόμενων ωρών...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.