Ads Top

Survivor Spoiler 7/4: Αλλάζουν όλα! Οι νέες ομάδες και ο νέος τρόπος διεξαγωγής στα αγωνίσματα


Αλλάζουν όλα ξανά στο Survivor - Δείτε πως θα γίνονται πλέον τα αγωνίσματα μετά τη νέα αλλαγή των ομάδων

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί και πάλι, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να φέρνει νέες ανατροπές!




Όπως έχετε ήδη διαβάσει από το Sportime, η αλλαγή των ομάδων θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς οι ανισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Η νέα συντριβή των Μπλε στο χθεσινό επεισόδιο (6/4) για το έπαθλο φαγητού ήταν απλά η επιβεβαίωση πως η κατάσταση πρέπει να αλλάξει και ο Ατζούν Ιλιτζαλί.. έπιασε το μήνυμα.

Survivor All Star 9/4: Αλλάζουν οι ομάδες – Αλλάξει ξανά ο τρόπος διεξαγωγής στα αγωνίσματα!
Η ενίσχυση των Μαχητών αποτελεί μονόδρομο αν η παραγωγή του παιχνιδιού θέλει την αύξηση της ανταγωνιστικότητας αλλά και των ποσοστών στην τηλεθέαση της prime time.



Έτσι, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Γιώργος Λιανός θα συγκαλέσει ένα έκτακτο συμβούλιο την ερχόμενη Κυριακή (9/4), όπου και θα ανακοινώσει τις αλλαγές.

Με συνοπτικές διαδικασίες, η Μελίνα Μεταξά θα πάει στην κόκκινη ομάδα ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα μετακομίσουν στου μπλε στρατόπεδο.

Αυτές όμως, δεν θα είναι οι μοναδικές αλλαγές για το ριάλιτι επιβίωσης καθώς τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν στον Άγιο Δομίνικο και στον τρόπο που θα διεξάγονται τα αγωνίσματα.



Πιο συγκεκριμένα, από την Κυριακή και έπειτα, δεν θα πραγματοποιούνται τα αγωνίσματα που θα είναι χωρισμένα ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες και το παιχνίδι επιστρέφει στην αρχική του μορφή!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.