Ads Top

Survivor Spoiler 4/4: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Πάμε για έκπληξη; Ποιοι χάνουν σήμερα - Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή, ποιον ψηφίζουν προς αποχώρηση..

 Αγώνας τρίτης ασυλίας σήμερα στο Survivor All Star με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την δική τους μάχη!




Οι Μαχητές είναι η αλήθεια πως μετά την διπλή αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη έχουν αποδυναμωθεί ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να χάνουν την μια ασυλία μετά την άλλη και παράλληλα κι άλλους παίκτες από το παιχνίδι! 

Την περασμένη εβδομάδα είχαν τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση με αποτέλεσμα να φύγει η Ελένη Χαμπέρη, ενώ αυτή την εβδομάδα έχουν ήδη τρεις υποψήφιους!



Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης θα βρεθούν στην σημερινή ψηφοφορία και μένει να μάθουμε τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση! Αυτός θα προκύψει από την σημερινή ασυλία! Θα καταλάξει σε κόκκινη ή σε μπλε χέρια;


Survivor All Star spoiler 04/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας και αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση





Το spoiler έχει φτάσει ήδη στα χέρια μας και γνωρίζουμε τον νικητή και της σημερινής ασυλίας! Θα καταφέρουν οι μπλε να σπάσουν το σερί των κόκκινων ή οι Διάσημοι θα φτάσουν σε έκτη σερί νίκη ασυλίας; Η απάντηση είναι πως η νίκη θα καταλήξει ξανά στην κόκκινη ομάδα. Οπότε και ο τέταρτος παίκτης που θα βρεθεί υποψήφιος θα είναι από την μπλε ομάδα, με τους Μαχητές να αποχαιρετούν την Πέμπτη ακόμα έναν παίκτη!

Ποιος θα είναι ο παίκτης αυτός; Η 4η υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ρία Κολοβού!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.