Ads Top

Survivor Spoiler 30/4: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου;


Κόκκινη ή Μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..

«Κλείδωσε» η ομάδα που κερδίζει το μεγάλο έπαθλο στο Survivor All Star και ταξιδεύει στο Λονδίνο! Κάποιοι θα το φυσάνε και δεν θα...κρυώνει. Την ίδια ώρα, πλαντάζουν στο κλάμα οι παίκτες με την έκτακτη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που βάζει τέλος στο όνειρο!




Οι Μαχητές έχουν πάρει για τα καλά τα πάνω τους και αυτό αποδεικνύεται στους τελευταίους τρεις αγώνες, δύο ασυλίας και ένας με έπαθλο φαγητού. Οι Διάσημοι από την άλλη προσπαθούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν τι πάει λάθος και δεν έχουν φέρει ούτε μια νίκη μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και το Πάρτι της ένωσης.

Ο αγώνας για το έπαθλο του ταξιδιού στην Αγγλία έγινε και σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές γνωρίζουμε ποια ομάδα θα ταξιδέψει προς την Ευρώπη για να δει από κοντά τον αγώνα της αγαπημένης ομάδας του Ατζούν, τη Χαλ.




Survivor All Star spoiler: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο με το ταξίδι στο Λονδίνο



Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες οι Μαχητές για ακόμα μια φορά φέρνουν νίκη και έτσι αποδεικνύουν ότι έχουν δυναμώσει σαν ομάδα. Κατακτούν το μεγάλο έπαθλο και ταξιδεύουν το Σάββατο στην Αγγλία! 



Από την άλλη οι Διάσημοι μαζεύουν τα κομμάτια τους και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι γίνεται και χάνουν επί μια εβδομάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.