Ads Top

Survivor Spoiler 25/4: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;


Κόκκινη ή Μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..

Η τελική ευθεία έχει ξεκινήσει στο Survivor All Star, με την κάθε μέρα που περνά να φέρνει τους παίκτες όλο και πιο κοντά στο Γαλάτσι, όπου στοχεύουν να φτάσουν, κατακτώντας τον τίτλο του απόλυτου νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.




Η εβδομάδα φαίνεται να έχει ξεκινήσει... με δράματα, αφού ειδικά στο νέο επεισόδιο αναμένεται να δούμε τον Τάκη Καραγκούνια να καταγγέλλει αντίπαλό του για άθλια συμπεριφορά και μένει να μάθουμε το ποια είναι η κατηγορία του στη διάρκεια του συμβουλίου εναντίον του.

Την ίδια στιγμή, στο αγωνιστικό κομμάτι, η κόκκινη ομάδα μοιάζει να έχει πάρει... τον αέρα της μπλε με 14 νίκες δικές της σε 17 παιχνίδια, ύστερα από τη μείξη τους, γεγονός που φανερώνει σαφέστατα την αγωνιστική της ανωτερότητα, παρότι οι Μαχητές ενισχύθηκαν σημαντικά στη διαδικασία των αλλαγών.




Survivor All Star: Οι νικητές της δεύτερης ασυλίας



Οι Διάσημοι ήταν, μάλιστα, κι εκείνοι που κέρδισαν την πρώτη ασυλία, με μια δεύτερη να ακολουθεί σήμερα (25/4), κρίνοντας σε σημαντικό βαθμό το αν και οι δύο ομάδες θα ενδιαφέρονται για το αν θα αποχωρήσει παίκτης τους ή όχι, δίνοντας ξανά μια πολύ μεγάλη «μάχη».



Ποια ομάδα, όμως, θα πανηγυρίσει την νίκη στο έπαθλο ασυλίας; 

Οι Μαχητές αντιδρούν και κερδίζουν σε αυτό το αγώνισμα, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους να... αγχωθούν με τη σειρά τους.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.