Ads Top

Survivor Spoiler 2/4: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης πάει στους Μπλε από την Κόκκινη ομάδα


ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Δείτε τι ισχύει τελικά, ποιος παίκτης αλλάζει ομάδα..

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές, ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το ίδιο ισχύει για την All Star έκδοσή του, φέρνοντας αλλαγές κάθε εβδομάδα στην πραγματικότητα, που ζουν άπαντες στον Άγιο Δομίνικο και, μαζί, στην ψυχοσύνθεσή τους.




Δεν πάνε λίγες μέρες από τότε, που οι δύο ομάδες άλλαξαν, με ορισμένους παίκτες να χρειάζεται να αλλάξουν παραλία, μετά την απόφαση για μείξη τους που πήρε η παραγωγή. Δεν τελειώνει εδώ, όμως, το έργο, καθώς η παραγωγή μας έχει κι άλλες εκπλήξεις, με μια από αυτές να φαίνεται στο trailer, ότι ανακοινώνεται στους παίκτες.


Survivor All Star: Ο παίκτης που... αλλάζει παραλία



Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει, ότι ένας από τους παίκτες της κόκκινης ομάδας αναμένεται να περάσει στην άλλη παραλία, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις. Πολλούς, δε, τους βλέπουμε να κλαίνε με λυγμούς μπροστά σε αυτή την εξέλιξη, η οποία για ακόμη μια φορά αλλάζει τα δεδομένα για άπαντες.



Ποιος, όμως, θα φύγει από τη μία παραλία και θα πάει στην άλλη;

Ο Σάκης Κατσούλης είναι αυτός που θα φύγει από τους Διάσημους και θα περάσει στους Μαχητές, φέρνοντας δάκρυα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία θα τον χάσει… ακόμη δε βρέθηκαν μαζί στην παραλία.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.