Ads Top

Survivor Spoiler 18/4: Ποιος είναι ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Πάμε για έκπληξη; Ποιοι χάνουν σήμερα - Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή, ποιον ψηφίζουν προς αποχώρηση..

Μετά από μερικές μέρες διακοπής λόγω Πάσχα, το Survivor All Star επέστρεψε δυναμικά το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.




Η Μεγάλη Εβδομάδα έφερε αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς μεταξύ άλλων θα έχουμε τους περισσότερους υποψήφιους που είδαμε ποτέ.

Ήδη είναι γνωστό ότι στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού θα τεθούν οι Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Σπύρος Μαρτίκας, με την αγωνία για το ποιοι ακόμα θα μπουν στο κάδρο των υποψηφιοτήτων να μεγαλώνει.



Όπως καταλαβαίνετε τα Survivor Spoiler έχουν πάρει… φωτιά. Ποιά ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία και ποιός θα είναι ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Survivor spoiler αποχώρηση 18/4: Αυτός είναι ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση



Στην 4η και προτελευταία ασυλία λοιπόν, οι Διάσημοι είναι αυτοί θα πανηγυρίσουν στο τέλος, οδηγώντας τους Μαχητές σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν τον τρίτο δικό τους υποψήφιο.

Όπως είναι λογικό, τα βλέμματα θα στραφούν κυρίως στο αντρικό κομμάτι, εκεί όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.



Σύμφωνα με πληροφορίες, o Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο παίκτης που θα βρεθεί στον τάκο για άλλη μια φορά, με τον ίδιο πρόσφατα να έχει απειλήσει με αποχώρηση, δηλώνοντας ότι έχει κουραστεί με αυτήν την κατάσταση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.