Ads Top

Survivor Spoiler 17/4: Αυτοί κινδυνεύουν με αποβολή πριν την Ένωση;


Έρχονται και άλλες αποβολές πριν την Ένωση; - Ποιοι κινδυνεύουν

Δεν σταματούν οι εκπλήξεις στο ριάλιτι επιβίωσης

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που προβλήθηκε ακόμα ένα βίντεο - αποκάλυψη στην εκπομπή Breakfast at star όπου δείχνει καρέ καρέ τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τρώει από τα σκουπίδια, αλλά και μερικές φωτογραφίες στις οποίες τρώνε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ηλίας Μπόγδανος.




Από την στιγμή εκείνη δεν είναι λίγες οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ίσως πριν την ένωση να δούμε και άλλες αποβολές.


Η «βόμβα» που έριξε ο Ατζούν



Η αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα από το ριάλιτι επιβίωσης να επισκίασε το επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης.

«Το θέμα μας απόψε είναι η Αφροδίτη, που ξέρετε ότι είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος για μένα. Είναι καλή μου φίλη, περνάμε τόσες όμορφες στιγμές μαζί, ακόμα και στη θερινή μου κατοικία στο Τσεσμέ. Αλλά όταν πρόκειται για το Survivor δεν θα κάνω ποτέ εξαιρέσεις. Για μένα όλοι οι παίκτες είναι ίδιοι και παλεύουν για να γίνει το Survivor αυτής της χρονιάς», συνέχισε ο Τούρκος παραγωγός με όλους τους παίκτες να τον κοιτούν σοκαρισμένοι.



«H απόφαση μας είναι ότι η Αφροδίτη δεν μπορεί να συνεχίσει πια στο Survivor. Η Αφροδίτη είναι εκτός Survivor. Αυτοί είναι οι κανόνες του σόου και, όπως συμφωνήσαμε, πρέπει να τους τηρούμε. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν διαγωνιζόμενο μας να κλέψει φαγητό. Για εμάς μπορεί να έχουν γίνει μη οργανωμένα περιστατικά, εάν βρισκόμουν στο Survivor, μπορεί να έκανα και γω το ίδιο. Εάν έβλεπα κάτι στα σκουπίδια κι εγώ θα το έπαιρνα, αυτό είναι λογικό. Αλλά, όταν είναι οργανωμένο και υπάρχει επικοινωνία με τους ντόπιους, αυτό είναι απαράδεκτο και δεν πρόκειται αν το επιτρέψουμε».


Έρχονται αναμετρήσεις Ελλάδας – Τουρκίας



Στο τέλος του συμβουλίου, ο Ατζούν ανέφερε και κάτι θετικό στους παίκτες μετά την αποβολή της Αφροδίτης. 

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός ανακοίνωσε πως τις επόμενες μέρες θα διεξαχθούν οι παραδοσιακές πλέον αναμετρήσεις μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.

Συγκεκριμένα είπε: «Και για να σας δώσω και καλά νέα, σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάσημα, θα παίξετε με τους Survivors από την Τουρκία. Ανυπομονούν να σας δούνε, ξέρουνε πολλά για εσάς. Είναι ενθουσιασμένοι, είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσετε και εσείς. Θα είναι ένας πολύ μεγάλος αγώνας, μικτοί με την τούρκικη ομάδα.



«Οι διαγωνιζόμενοί μας είναι λίγο τρελοί. Κάποιοι είναι επιθετικοί. Είμαι σίγουρος ότι με τη θετική σας ενέργεια θα χαλαρώσουνε και θα είναι ένας μεγάλος αγώνας μαζί. Η θετική σας ενέργεια είναι το νούμερο ένα για μένα. Επίσης θα έχουμε ένα καλό έπαθλο στον αγώνα. Έτσι θα έχετε ένα μεγάλο κίνητρο στον αγώνα και πιστεύω ότι θα υπάρξει μια μεγάλη μάχη.»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.