Ads Top

Survivor Spoiler 10/4: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Πάμε για μεγάλη μάχη! Δείτε τι αναφέρει η πρώτη διαρροή, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα.. 

Οι εκπλήξεις είναι πάντοτε... στην ημερήσια διάταξη του Survivor All Star, με το ριάλιτι επιβίωσης καθημερινά να εξελίσσεται σε μια πραγματική «μάχη» ανάμεσα σε όλους τους παίκτες.




Κάθε επεισόδιο έχει πολλά να μας επιφυλάξει, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και κάθε εβδομάδα πια να μετατρέπεται σε θρίλερ όσο περνά ο καιρός, με ολοένα και περισσότερους ισχυρούς παίκτες να βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Η έναρξη της εβδομάδας αυτής έφερε ανακατατάξεις στις δύο πλευρές, με τους πολύ δυνατούς Ηλία Μπόγδανο και Σταυρούλα Χρυσαειδή να αλλάζουν ομάδα και να πηγαίνουν στους Μαχητές, κάτι που άλλαξε τις ισορροπίες κι έφερε την νίκη τους, μαζί με τις υποψηφιότητες των Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Τάκη Καραγκούνια.




Survivor All Star: Ο τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση



Μένει να φανεί, αν θα υπάρξει απάντηση των Διασήμων στο αγώνισμα ασυλίας, που ακολουθεί στο σημερινό (10/4) επεισόδιο, το τελευταίο για την εβδομάδα που θα κρίνει και όλους τους υποψήφιους προς αποχώρηση, προτού περάσουμε στις Άγιες ημέρες και... το ψήσιμο του οβελία.

Ποια ομάδα, όμως, θα «ψήσει» τις συνθήκες για την επιβίωσή της;



Η κόκκινη ομάδα ισοφαρίζει τις νίκες και στέλνει την μπλε στην κάλπη, με αποτέλεσμα αμφότερες να κινδυνεύουν να χάσουν παίκτη. Εκείνος, δε, που θα τεθεί στην κρίση του κοινού, θα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας σε μια πολύ μεγάλη «μάχη» για την αποχώρηση

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.