Ads Top

Survivor - Τριαντάφυλλος: Ο Τριαντάφυλλος «τελειώνει» με μια φωτογραφία τον Κόρομι - «Μια ζωή...» (pic)



Τον...τελείωσε με μια φωτογραφία ο Τριαντάφυλλος - Δείτε τι ανέβασε για τον Γιώργο Κόρομι

Ο Τριαντάφυλλος, μπορεί να μην βρίσκεται στο Survivor All Star, ωστόσο παρακολουθεί τα επεισόδια κάθε βράδυ και σχολιάζει τις εξελίξεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που με τις αποκαλύψεις του έχει "κάψει" ορισμένους παίκτες. 





Είναι γνωστό πως ο τραγουδιστής έχει κόντρα με κάποιους από αυτούς και ένα από τα πιο τρανταχτά ονόματα που τον "ενοχλούν" είναι αυτό του Γιώργου Κόρομι.

Η διαμάχη μεταξύ τους είχε ξεκινήσει το '21 όπου ήταν στην ίδια καλύβα και επειδή ο δεύτερος είχε θυμώσει με τον πρώτο, δεν ήθελε να μοιραστεί μαζί του το φαγητό και το ψάρι που έβγαλε στη στεριά. Φεύγοντας από το παιχνίδι, δύο χρόνια μετά, φαίνεται πως δεν τα βρήκαν και έτσι ο καλλιτέχνης, όποτε του δίνεται η αφορμή τον "ξεφτιλίζει".




Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου για τον Κόρο στο Survivor All Star



Το βράδυ της Τετάρτης 19/4, μάλιστα, όταν ο Κόρο έχασε από έναν Τούρκο παίκτη, ο οποίος δεν είναι από τους καλύτερους αγωνιστικά, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του και τον χαρακτήρισε "πελάτη", αφού πάντα χάνει κατά τη γνώμη του.

«Ρε πελάτη Κόρο έχασες από τον χειρότερο Τούρκο παίκτη έπαθλο μεγάλο. Τα ίδια και το 21, μια ζωή πελάτης και πολύ καλός πελάτης», σημείωσε χαρακτηριστικά.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.