Ads Top

Survivor - Γιώργος Λιανός: Ο Γιώργος Λιανός έφυγε για Άγιο Δομίνικο με τα παιδιά του (pic)


Θα κάνουν μαζί Πάσχα - Όλη η οικογένεια μαζί, η συγκινητική του φωτογραφία..

Ο Γιώργος Λιανός στα τελευταία επεισόδια του survivor απουσίαζε γιατί επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα προκειμένου να πάρει τα παιδιά του και να κάνουν όλοι μαζί Πάσχα.




Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο και μοιράστηκε μία φωτογραφία με τη φαμίλια του από το αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος και σχολίασε στη λεζάντας της φωτογραφίας: «Φύγαμε!!!#team #survivor #easterholidays #soontobe4»!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιανός ερχόμενος στην Ελλάδα είπε ότι «το κουτί των ποινών και των αποβολών δεν το έχουμε ανοίξει ακόμα…»!



Και σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Reality επιβίωσης είναι, ο καθένας θα προσπαθήσει να φάει να χορτάσει. Η δημοσιογραφική επιτυχία θα ήταν να μάθουμε ποιοι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους και τους δίνουν και λεφτά, γιατί εμείς έχουμε στα χέρια μας και αποδεικτικά γι’ αυτά τα λεφτά που κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες».
 
Και έκανε και την αποκάλυψή του: «Έχω την εντύπωση πως έχουμε νέο ειδύλλιο στο survivor και δεν το έχουμε δει ακόμα… Τους έδωσα στεγνά. Το ειδύλλιο συζητιέται στη ζούγκλα, αλλά δεν το έχω εξακριβώσει. Αν θέλουν τα παιδιά να εκδηλωθούν, γιατί όχι; Εμείς εκεί είμαστε…»

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξεχωρίζω κανέναν παίκτη. Ακόμα και τα φαβορί βλέπω να μην φθάνουν στον τελικό για κάποιο λόγο. Ίσως θα έχουμε ανατροπές»!

Ο Γιώργος Λιανός θα περάσει το Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο με τα παιδιά του!




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.