Ads Top

Απόφαση έκπληξη: Εκτός ΣΚΑΪ το Survivor All Star


Η απόφαση που παίρνει ο ΣΚΑΪ λόγω Πάσχα και όχι μόνο - Πότε θα επιστρέψει το Survivor τελικά

Οι εξελίξεις στο Survivor All Star είναι διαρκώς καταιγιστικές, με τις εκπλήξεις να μη σταματούν και το κοινό να παρακολουθεί με... κομμένη ανάσα, αν και θα χρειαστεί για λίγες μέρες να διακόψει από την αγαπημένη του συνήθεια στον ΣΚΑΪ.




Όπως ανακοίνωσε και λίγα 24ωρα πριν ο Γιώργος Λιανός λόγω Πάσχα το project θα κάνει μια μικρή παύση. 

Για αυτή την εβδομάδα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι δύο πρώτες ασυλίες κι έχουν βγει στον τάκο Σπύρος Μαρτίκας, Τάκης Καραγκούνιας και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ενώ και χθες (11/4) οι παίκτες έπαιξαν για έναν αγώνα επάθλου.


Survivor All Star: Ξανά... από Δευτέρα (17/4)





Με την επιστροφή του ριάλιτι θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι τρεις κλασικές ασυλίες, όπως και η αποχώρηση παίκτη, για να ακολουθήσει η διαδικασία της ένωσης μαζί με αγώνες Ελλάδας-Τουρκίας, εκτός κάποιου σπουδαίου απροόπτου, όπως συνέβη με την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Μεγάλη Τετάρτη στις 21:00 θα προβληθούν τα Best of του Survivor All Star, ενώ την Μεγάλη Πέμπτη η ελληνική ταινία «Όλγα, Αγάπη Μου». Μεγάλη Παρασκευή, μια ακόμη ελληνική ταινία «Η Λεωφόρος Του Μίσους» ενώ το Μεγάλο Σάββατο το «Κάτι Να Καίει». Κυριακή η ξένη ταινία «Ο Γύρος Του Κόσμου Σε 80 Μέρες (Around The World In Eighty Days)» και Δευτέρα επιστρέφει δυναμικά το ριάλιτι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.