Ads Top

Survivor Στατιστικά 8/4: Αυτός είναι ο χειρότερος παίκτης της φετινής χρονιάς


Τα στατιστικά δεν λένε ποτέ ψέματα.. Άνδρας ή Γυναίκα; Δείτε ποιος είναι..

Πολλή φαντασία δεν χρειάζεται για να ανακαλύψει κανείς ποια είναι η χειρότερη παίκτρια στο Survivor.

Την είδαμε να επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και πολλοί ήλπιζαν ότι θα έχει καλύτερη παρουσία από την προηγούμενη.




Τελικώς, ήταν χειρότερη ακόμα και από την πρώτη της φορά στο παιχνίδι. Πως το κατάφερε άραγε; Φυσικά και μιλάμε για την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία πίστεψε κατά τη διάρκεια του All – Star ότι όντως είναι η καλύτερη γυναίκα στην ομάδα της. Τουλάχιστον πήρε έναν σκασμό λεφτά από το παιχνίδι.

Καλή η αυτοπεποίθηση, δε λέμε, άλλωστε με τέτοιο κορμί, σίγουρα μπορεί να βρίσκεται στα ύψη, αλλά και λίγος ρεαλισμος δεν βλάπτει.



Βγήκαν που λέτε τα εβδομαδιαία στατιστικά και σας έχουμε νέα. Μιας και η κατάσταση στην κορυφή με τους δύο βασιλιάδες δεν αλλάζει, είπαμε να ασχοληθούμε με τα χαμηλότερα στρώματα.

Βασικά, για να ακριβολογούμε, με τον πάτο της βαθμολογίας. Καλά, για τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, το… έργο έχει φανεί απ’την αρχή. Για τον Νικόλα Αγόρου πάντως στενοχωρεθήκαμε λιγάκι, μιας και το 40% είναι πολύ χαμηλό. Χαμηλότερο και από εκείνο του Σπύρου Μαρτίκα. Λέτε τώρα που θα αλλάξουν ξανά ομάδες και τρόπος διεξαγωγής στα αγωνίσματα να βελτιωθεί;

Πάμε λοιπόν στη βασίλισσα της ουράς: Τελεφερίκ. Ένα παρατσούκλι, μια ιστορία, μόλις 12 νίκες σε 41 αγώνες. Αυτό και μόνο φτάνει για να την χαρακτηρίσει ως τη χειρότερη παίκτρια στο παιχνίδι, αναλογικά με το πόσο έμεινε και με το πόσες φορές αγωνίστηκε.


Survivor All Star στατιστικά: Ο Πίνακας με τα στατιστικά





 




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.