Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 6/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι κερδίζουν τελικά σήμερα; Μπλε ή Κοκκινοι;

Μετά τις ασυλίες και την επικοινωνία, η εβδομάδα στο Survivor All Star ολοκληρώνεται με το αγώνισμα επάθλου φαγητού.




Ο λαός λέει ότι «δεν μπορείς να σώσεις κανέναν που δεν θέλει να σωθεί». Κάπως έτσι είναι η φασούλα και με τους Μαχητές στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Βέβαια έχουν συμβεί πολλά που τους έχουν ρίξει την ψυχολογία, αλλά οι Μπλε λειτουργούν άπαντες ως μονάδες και καθόλου ως ομάδα. Συνεπώς δεν προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι οι Κόκκινοι συνεχίζουν το πάρτι.

Πάρτι έκαναν και όσοι είδαν την πρώην παίκτρια του Survivor να τα πετάει όλα έξω.

Το απόλυτο στις Ασυλίες που έφερε τέσσερις αντιπάλους τους στον τάκο. Νέο χτύπημα με επικοινωνία. Άστα, βράστα και φασκελοκουκούλωστα δηλαδή.



Παρεμπιπτόντως, μπείτε και ψηφίστε και σεις στο MEGA POLL για το ποιος θέλετε να αποχωρήσει.

Κι ας έχει λήξει η ψηφοφορία, δεν πειράζει. Μπορεί να έχετε ενημερωθεί με οριστικό spoiler για το ποιος αποχωρεί, αλλά η ψήφος μετράει γενικότερα γιατί παίρνουμε σημαντικό παλμό από εσάς.

Με 0/4 λοιπόν, τι θα συμβεί στο τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας; Για να ακριβολογούμε, ακόμα και να κερδίσουν οι Μπλε, η κατάσταση δεν φτιάχνει έτσι.

Πάμε όμως να σας αποκαλύψουμε το οριστικό spoiler για να πάτε για ύπνο σαν πουλάκια γνωρίζοντας τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο της 13ης εβδομάδας.




Survivor διαρροή 6/4: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού



Λοιπόν, δεν θέλουμε να στενοχωρήσουμε τους φαν των Μπλε – έχετε πονέσει πολύ αυτή την εβδομάδα πουλάκια μου, είναι αλήθεια – όμως το σκηνικό δεν πρόκειται να αλλάζει.

Οι Κόκκινοι πανηγυρίζουν και τη νίκη στο έπαθλο φαγητού. Έτσι, οι Διάσημοι κάνουν το 5×5 και οι Μπλε αποκαμωμένοι θα πάνε σε Συμβούλιο αποχώρησης για να αποχαιρετήσουν κάποιον παίκτη τους.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.