Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 26/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Τελικά γίνονται θαύματα στο Survivor All Star; Μάλλον γίνονται αν κρίνουμε από την αλλαγή των Μπλε!




Στο φετινό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, οι ανατροπές μας περιμένουν στη γωνία. Εκεί που νομίζουμε ότι το αγωνιστικό σκέλος έχει τελματώσει υπέρ μιας από τις δύο ομάδες… ΤΣΟΥΠ!

Με έναν μαγικό τρόπο, τα πάντα αλλάζουν και δημιουργούνται νέες ισορροπίες. Γι’αυτό καλύτερα να μην λέμε μεγάλες κουβέντες για την εικόνα Μπλε και Κόκκινων στον στίβο μάχης.

Πάμε λοιπόν να σας αποκαλύψουμε με ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ spoiler τον νικητή της 3ης Ασυλίας, αλλά και τους δύο επόμενους υποψήφιους.


Survivor All Star spoiler 26/4: Αυτοί την Ασυλία – Οι επόμενοι στον τάκο





Ήδη σας έχω δώσει το Spoiler σχετικά με το ποια ομάδα θα πάρει την 3η ασυλία, αλλά και το ποιοι θα είναι 4ος και 5ος υποψήφιος για αποχώρηση.

Το σκορ μέχρι στιγμής είναι 6-1 για τους κόκκινους, αλλά οι Μαχητές θα απαντήσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Καιρό είχαν να πούμε την αλήθεια για μια νίκη μεγάλης σημασίας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, αντί να πάνε στο Συμβούλιο και να βγάλουν έναν παίκτη στον τάκο, έκαναν γκάφα και είχαμε ισοψηφία.

Όσο για τους υποψήφιους προς αποχώρηση; Έχουμε Μαρτίκα, τον Γιώργο Κόρομι και την Εύη Σαλταφερίδου μέχρι στιγμής.

Μετά την τρίτη Ασυλία και το τρίτο σερί Συμβούλιο του Νησιού, στην παρέα τους θα προστεθούν οι ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά σε μια ψηφοφορία που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα προτιμήσει το κοινό.



Μετά, πως να μην είναι η Εύη Σαλταφερίδου φαβορί προς αποχώρηση λόγω και Ηλία Γκότση;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.