Ads Top

Survivor Στατιστικά 1/4: Ο καλύτερος και ο χειρότερος παίκτης μετά την αλλαγή των ομάδων (pic)


Έκπληξη στην κορυφή με γυναικεία πρωτιά - Δεν θα πιστέψετε ποιος παίκτης βρίσκεται στην τελευταία θέση πλέον.. 

Η 12η εβδομάδα στο Survivor ήταν μια από τις πιο πλήρεις τη φετινή σεζόν με καταιγιστικές εξελίξεις.




Ξεκίνησε εντυπωσιακά, κορυφώθηκε μετά τις τρεις ασυλίες και τελείωσε δυναμικά με ντεμαράζ. Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, παρότι δέχθηκε χτύπημα με τις αποβολές Γκότση – Πιλίδη, ίσιωσε γρήγορα το καράβι της τηλεθέασης.

Τρεις Ασυλίες που κατέληξαν στους Κόκκινους έβαλαν τους Μπλε στα σχοινιά, οι οποίοι αναγκάστηκαν να δουν την Ελένη Χαμπέρη να αποχωρεί αφού πρώτα πετσόκοψε Γκότση – Πιλίδη.



Βέβαια στενοχωρήθηκε που έφυγε, όμως δεν πήρε και λίγα χρήματα η Ελένη Χαμπέρη από το παιχνίδι.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η αντίδραση των Μαχητών. Κέρδισαν έπαθλο επικοινωνίας και έπαθλο φαγητού. Έτσι, όσοι νόμιζαν ότι οι Κόκκινοι είναι άτρωτοι, μάλλον αναθεώρησαν.



Πάμε όμως να δούμε και στατιστικά, τα οποία δίνουν μια σαφή εικόνα με βάση τον στίβο μάχης. Εκεί, υπάρχουν δύο βασιλιάδες. Για την ακρίβεια, μια βασίλισσα κι ένας βασιλιάς. Σταυρούλα Χρυσαειδή και Σάκης Κατσούλης βρίσκονται μπροστά από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Το πιστοποιούν τα ποσοστά τους άλλωστε. 67,8% για την αθλήτρια στίβου, 67% για τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν επιχειρηματία.

Ποιος να τους κοντράρει άραγε; Διότι μετά, τα στατιστικά κάνουν βουτιά.

Η Στέλλα Ανδρεάδου έχει χάσει τον παλιό καλό της εαυτό, αλλά παραμένει στην πρώτη πεντάδα ως η μόνη εκπρόσωπος των Μαχητών.

Το μόνιμο… παλτό – ή εσάρπα τώρα που έχει φτάσει η Άνοιξη – είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης με ποσοστό λίγο καλύτερο από τα περσινά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Κατά τ’άλλα άνοδος για Μάριο – Πρίαμο στην 6η θέση, σταθερός Μαρτίκας σε ποσοστό… αυτοδυναμίας (44%), ενώ η Ρία Κολοβού μπήκε στη δεκάδα!


Survivor All Star στατιστικά: Δείτε τα στατιστικά



Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως έχουν διαμορφωθεί τα στατιστικά μετά και τη 12η εβδομάδα στο Survivor.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.