Ads Top

Survivor Διαρροή 10/4: Οριστικό! Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση


ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ποιοι χάνουν σήμερα - Ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο «χαμός» που έχει προκληθεί στο Survivor με αφορμή την απομάκρυνση δυνατών παικτών, ήταν η αφορμή να αλλάξουν όλα τα δεδομένα.

Κι αυτό έγινε, αφού από την ερχόμενη Κυριακή (9/4) θα έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό και ενδιαφέρον Survivor All Star.




Η αλλαγή των ομάδων και ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων είναι απλώς το πρώτο πιάτο. Η τηλεθέαση έπεφτε και η παραγωγή έπρεπε να κάνει κάτι για να το αποτρέψει. Καιρός ήταν!

Φυσικά σας έχουμε ήδη το κλειδωμένο και οριστικό Spoiler σχετικά με το ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία και ποιοι είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Τα δεδομένα αλλάζουν στο επόμενο αγώνισμα και ήδη σας έχω ενημερώσει για το ποια ομάδα θα πάρει τη δεύτερη ασυλία. Οριστικά!




Survivor spoiler αποχώρηση 10/4: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση!



Μετά από μία νίκη… ανάσα, οι Μπλε θα κληθούν να πάνε και πάλι στο συμβούλιο και να ψηφίσουν κάποιον παίκτη για αποχώρηση. Γνώριμη κατάσταση τις τελευταία δύο εβδομάδες.

Το συνολικό σκορ με τις νέες αλλαγές πάει στο 1-1 και μετά την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου που δεν πήρε και λίγα χρήματα, ο στόχος είναι ξεκάθαρος.



Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πιο αδύναμος και είναι και αυτός που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους βγαίνοντας στον… τάκο.

Έτσι, μετά τους Τάκη Καραγκούνια και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ακολουθεί ο Σπύρος Μαρτίκας και μένει να φανεί αν το κοινό θα τον στηρίξει για άλλη μία φορά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.