Ads Top

Τέλος η Βίκυ Καγιά από το STAR


Όλο το παρασκήνιο - Τι ζήτησε η Βίκυ Καγιά και απέρριψε το STAR - Ποιο πρόσωπο έκπληξη αναλαμβάνει την εκπομπή της

Η Βίκυ Καγιά πήρε την απόφασή της για το τηλεοπτικό της μέλλον και αποχωρεί από το STAR. Όλο το παρασκήνιο και η επόμενη μέρα.




Η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το STAR έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Όλα δείχνουν ότι το κανάλι και η παρουσιάστρια δεν μπόρεσαν να τα βρούνε και οι συζητήσεις τους οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο.

Σύμφωνα με το “Open Weekend” και τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη, η Βίκυ Καγιά ζήτησε από το κανάλι να γίνει μια ανανέωση στο Shopping Star. Με μεγάλη της έκπληξη το κανάλι δεν δέχτηκε αυτή την πρόταση.




Ποια θα αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά στο Shopping Star



Μετά από αυτή την εξέλιξη δημιουργείται ένα κενό στην παρουσίαση του επιτυχημένου Shopping Star. Από τι πρώτες ώρες της αποχώρηση της, έχουν ακουστεί κάποια ονόματα που τα κανάλι θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό του.

Η πρώτη είναι η Έλενα Χριστοπουλού που γνωρίζει πολύ καλά από μόδα, ωστόσο έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ και όλα δείχνουν οτι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Φαίη Σκορδά. Δεύτερο όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία δεν έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ αλλά με την εταιρία παραγωγής του Ατζούν. Τέλος, το επικρατέστερο όνομα είναι αυτό της Ζενεβιέβ Μαζαρί που το STAR την εμπιστεύεται πάρα πολύ και ανήκει στο δυναμικό του.



Μένει να δούμε ποια θα αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά μετά την αποχώρηση της από το STAR.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.