Ads Top

Σασμός Spoiler 20/4: Ανατροπή! Αστέρης - Καλλιόπη παίρνουν το παιδί από την Αργυρώ


Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός» - Ο Αστέρης παίρνει το παιδί από την Αργυρώ

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια με τον Αστέρη να έχει θυμώσει πολύ με το ψέμα που του είπε η Αργυρώ, κρύβοντάς του την αλήθεια για τον μικρό Πέτρο.

Θολωμένος από τα όσα έμαθε από τον Σταύρο, ο Αστέρης τρέχει να συναντήσει την Αργυρώ και να αναμετρηθεί μαζί της, γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον Πετρή.




Εκείνη τον περιμένει ανυποψίαστη και θέλει με γλυκό και όμορφο τρόπο να του πει για τον γιο τους και να του εξηγήσει για ποιον λόγο τού κράτησε κρυφή την πατρότητά του.

Ο Αστέρης δεν ακούει τίποτα και ξεσπάει άγριος καβγάς. Για ακόμα μία φορά της λέει ότι δεν μπορεί να την εμπιστευτεί και πως τέλειωσε μαζί της! Στη συνέχεια σπεύδει στη Στέλλα και στη Βασιλική, για να μοιραστεί το νέο της πατρότητας μαζί τους. Τους ξεκαθαρίζει ότι εκείνος και η Αργυρώ τέλειωσαν ύστερα από αυτό. Και οι δύο προσπαθούν μάταια να του αλλάξουν γνώμη...



Η Αργυρώ δεν θέλει να χάσει ξανά τον άντρα της ζωής της, όχι τώρα που τον ξαναβρήκε και έχουν πια ειπωθεί όλες οι αλήθειες μεταξύ τους. Κάνει λοιπόν μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μιλήσει στον Αστέρη, το γυαλί ωστόσο μεταξύ τους φαίνεται να έχει ραγίσει οριστικά. Δεν το βάζει όμως κάτω και μαζί με τη Βασιλική κανονίζουν την πρώτη συνάντηση του Αστέρη με τον μικρό Πετράκη. Πηγαίνουν το παιδί στο μαγαζί.

Ο Σταματάκης τρελαίνεται από χαρά που θα βρεθεί με τον μικρό και θα περάσουν τις πρώτες τους στιγμές μαζί ως μπαμπάς και γιος! Το ευχάριστο κλίμα κρατάει λίγο... Η Καλλιόπη καταφθάνει, τους βλέπει μαζί και ξεσπάει.



Ο Αστέρης όμως της λέει πως βρίσκεται ακριβώς εκεί που θέλει, με αυτούς που θέλει! Αποφασίζει να πάρει τη μάνα του σύμμαχο στο σχέδιο που καταστρώνει στο μυαλό του: το παιδί είναι ένας Σταματάκης και πρέπει να ζει με τον πατέρα του.

Πηγή Τηλέραμα
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.