Ads Top

Σασμός Spoiler 12/4: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό του Αντώνη


«Σκότωσε μια γυναίκα» - Αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια για τον Αντώνη στη σειρά Σασμός.. 

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 12/4 επεισόδιο της σειράς Σασμός. Απόψε, η Μαρίνα ακούει τον Αντώνη να ψιθυρίζει το όνομα της γυναίκας που σκότωσε και για το λόγο αυτό βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείο και κινδύνευσε να πεθάνει.





Οι σημερινές 12/4 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός



Επεισόδιο 115


O Αντώνης παλεύει ανάμεσα στις σκιές της Ρέας και το πρώτο φως που φέρνει την ελπίδα! Για την ακρίβεια δεν σταματά να μιλά στον ύπνο του και να αναφέρει ονόματα που δεν έχει ακούσει ποτέ ξανά η Μαρίνα. Μαζί με την Ντίνα και τον Μύρωνα προσπαθούν να βγάλουν άκρη αλλά δεν τα καταφέρνουν απόλυτα.



Ο Μανόλης και ο Νικηφόρος απαλλάσσονται και τυπικά από τα θερμοκήπια και για όλα ευθύνεται η Στέλλα, που βρήκε τρόπο να αναγκάσει τον Ευθύμη Φαρμάκη να υπογράψει το απαλλακτικό τους. Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης χώνεται όλο και περισσότερο στις βρομοδουλειές του Φαρμάκη, ενώ η Αργυρώ και ο Σταύρος υπογράφουν και τυπικά το μεταξύ τους διαζύγιο σε πολύ καλό κλίμα. Ο Αντώνης εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα, ωστόσο θα λάβει μια απρόσμενη βοήθεια και αυτή θα είναι από τη Σοφία, τη μητέρα της Στέλλας, η οποία αποφασίζει να εφαρμόσει πάνω του τη μέθοδο της κλινικής ύπνωσης για να θυμηθεί σταδιακά στοιχεία από τη ζωή του.



Η Στέλλα και η Αργυρώ κανονίζουν να βγουν για ποτό. Οι δυο τους έρχονται κοντά και η Αργυρώ θα της αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό, κάνοντάς τη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. «Φοβόμουν, Στέλλα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν το έχω πει τόσο καιρό. Την Καλλιόπη, τον Παύλο, τη βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειές μας. Το ότι το παιδί μου είναι μισός Βρουλάκης, μισός Σταματάκης, σαν τον Αγγελο. Οτι μπορεί να του συμβεί κάτι κακό», της ομολογεί και η Στέλλα τη βάζει να της υποσχεθεί πως θα πει το μεγάλο αυτό μυστικό το συντομότερο δυνατό στον Αστέρη.

Κλινική ύπνωση στον Αντώνη! Η σοκαριστική σκηνή στο δωμάτιο του νοσοκομείου πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις όσον αφορά των Αντώνη και το περιοδικό Tv24 έχει όλο το ρεπορτάζ! Η Μαρίνα ακούει τον άντρα της να παραμιλάει στον ύπνο του αλλά δεν μπορεί να βγάλει άκρη όσο και αν το προσπαθεί. Μιλά σε Μύρωνα και Ντίνα για μια Ρέα που αναφέρει στον ύπνο του και μάλιστα φαίνεται σαν να της ζητά συγγνώμη και η Ντίνα σοκάρεται.

Εξηγεί στη Μαρίνα πως Ρέα έλεγαν τη γυναίκα του Φαρμάκη που έχει πεθάνει και η Μαρίνα «μαγκώνεται». Θυμάται αυτομάτως τα λόγια του Φαρμάκη όταν πήγε να της συμπαρασταθεί «Από σφαίρα σκοτώθηκε κι εμένα η γυναίκα μου. Έτσι την έχασα. Πολύ άδικα». Το σοκ της θα είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν μάθει από τους βοηθούς του Αντώνη ότι εκείνος έριξε κατά λάθος τη σφαίρα στη Ρέα.



Ο Δημήτρης Μαραθάκης θα τους ανακοινώσει και επίσημα πως ο Αντώνης σταδιακά θα αρχίσει να θυμάται κομμάτια της ζωής του, ενώ η Μαρίνα μαζί με τον γιατρό θα κάνουν στον άντρα της ένα σημαντικό δώρο. Θα φέρουν τη Σοφία Καμαρωτιάκη, τη μητέρα της Στέλλας, να του κάνει κάποιες συνεδρίες που θα τον βοηθήσουν αφενός να βάλει τις σκέψεις του σε μια σωστή σειρά αλλά και να συνθέσει το παζλ της ζωής του. «Αντώνη, ξέρω πως δεν με θυμάσαι αλλά ήρθα για να σε βοηθήσω να τα θυμηθείς όλα γρήγορα. Θέλω να ξέρεις πως με το χτύπημα που είχες, άλλος δεν θα τα είχε καταφέρει.

Αυτό που σου συμβαίνει είναι παροδικό και θα το νικήσουμε», του λέει μεταξύ άλλων και το πρόσωπο της Μαρίνας λάμπει από ευτυχία. Η Σοφία θα της πει ότι θα ακολουθήσει τη μέθοδο της κλινικής ύπνωσης που θα τον βοηθήσει να θυμηθεί και η Μαρίνα την ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.