Ads Top

«Τελειώνει» από τον Ολυμπιακό με απόφαση Μαρινάκη μετά τα playoffs!


Ποιος σπάει το συμβόλαιο του και αποχωρεί - Ποιος θα είναι ο... διάδοχος του στον Ολυμπιακό

Ξεκινάει η "εκκαθάριση" στο Λιμάνι και η λίστα είναι μεγάλη. Οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και όσοι δεν απέδωσαν φέτος, θα πρέπει ήδη να ψάχνουν ομάδα. Ποιος αποχωρεί στο τέλος των πλέι οφ και ποιος θα τον αντικαταστήσει.




Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού είναι δεδομένες για το καλοκαίρι. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν διαπιστώσει (σωστά) τα μεγάλα κενά σε στόπερ και εξτρέμ, με την πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου να είναι η υπογραφή τοπ ονομάτων στις συγκεκριμένες θέσεις. Τοπ σε αγωνιστική αξία και όχι απλά σε επίπεδο ονόματος.

Όπως έχουν αποφασίσει οριστικά πια στο λιμάνι, άλλωστε, μπαίνει τέλος στις μεταγραφές τύπου… Μαρσέλο, Χάμες, Βρσάλικο. Διότι και οι τρεις αστέρες ήρθαν με τεράστιες προσδοκίες, αλλά και οι τρεις έχουν αποχωρήσει πριν καν ολοκληρωθεί η χρονιά. Πρώτος έφυγε ο Κροάτης δεξιός μπακ, ακολούθησε ο Μαρσέλο, ενώ τελευταίος που έκλεισε την πόρτα ήταν εσχάτως ο Κολομβιανός σταρ.



Οι Ερυθρόλευκοι δεν θα κινηθούν φέτος για παίκτες ονόματα σε μεγάλη ηλικία. Αντίθετα, θα προσπαθήσουν να φέρουν ποδοσφαιριστές που θα είναι σε πιο μικρή ηλικία, θα στηρίζονται στην ταχυδυναμική τους και θα έχουν υψηλό κίνητρο να ξεχωρίσουν στο υψηλό επίπεδο. Τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση συνιστά φυσικά ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ο ξεκάθαρα MVP των Πειραιωτών στη σεζόν δηλαδή. Γι' αυτό, ήδη, ετοιμάζουν λίστα με παίκτες ακριβώς του προφίλ που αναλύσαμε παραπάνω. Και την τελική επιλογή για το ποιος θα γίνει κάτοικος Ρέντη, θα την πάρει ο επόμενος προπονητής. Είτε είναι ο Γκατούζο, είτε κάποιος άλλος.

Πάμε τώρα στην επίθεση. Με τον Μπακαμπού ο Ολυμπιακός μπορεί να αισθάνεται ήσυχος. Απέκτησε στο φινάλε της περσινής καλοκαιρινής περιόδου τον καλύτερο φορ του πρωταθλήματος, όπως αποδείχθηκε απτά από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αντίθετα, ο Ελ Αραμπί έκανε φέτος αρκετά βήματα πίσω. Μπορεί ο 36χρονος Μαροκινός να έχει συμβόλαιο (και μάλιστα πλουσιοπάροχο) μέχρι το 2024, ωστόσο δύσκολα θα είναι το νούμερο 2 στους επιθετικούς και τη νέα σεζόν. Ακόμα κι αν συνεχίσει κανονικά στου Ρέντη.



Ο Ολυμπιακός στην αγορά θα ψάξει για έναν στράικερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μπακαμπού. Έναν επιθετικό περισσότερο περιοχής δηλαδή, ο οποίος για να το πούμε απλά θα παίζει πιο άνετα "μέσα" στο κουτί. Ο Μπακαμπού άλλωστε είναι ένας επιθετικός που του αρέσει να βγαίνει προς τα έξω και είτε να σκοράρει, όπως π.χ. έκανε με το φοβερό του γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ, είτε να δημιουργεί, όπως έκανε αντίστοιχα με τη φανταστική σέντρα-ασίστ για την κεφαλιά του Βαλμπουενά στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.