Ads Top

Πρώτος ή δεύτερος ο Ολυμπιακός: Όλα τα σενάρια για τον αντίπαλο στα playoffs της Euroleague


Η ήττα της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε αρκετά σενάρια - Αναλυτικά όλα τα σενάρια ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της Euroleague

Η ήττα της Μπαρτσελόνα απέκλεισε την πιθανότητα να τερματίσει ο Ολυμπιακός χαμηλότερα από τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου.




Η 33η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/4), με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει ότι μπορεί να τερματίσει την κανονική περίοδο της διοργάνωσης πρώτος ή δεύτερος, αλλά να περιμένει τους αγώνες της επόμενης εβδομάδας για να μάθει τον αντίπαλό του στα playoffs (25/4 έως 10/5) στο δρόμο προς το Final Four του Κάουνας (19-21/5). 

Η ήττα της Μπαρτσελόνα από την Αρμάνι στο Μιλάνο ξεκαθάρισε το τοπίο, καθώς ό,τι κι αν συμβεί στο Μονακό - Παρτίζαν που εξελίσσεται αυτή την ώρα, οι Πειραιώτες δεν μπορούν να πέσουν κάτω από τη δεύτερη θέση.



Αν οι Πειραιώτες νικήσουν τη Μπασκόνια, θα είναι πρώτοι χωρίς να κοιτάζουν άλλα αποτελέσματα. Αν, όμως, ηττηθούν από τη Μπασκόνια, θα θέλουν ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τελ Αβίβ, διαφορετικά θα πάρουν τη δεύτερη θέση και θα παλέψουν με την ομάδα που θα τερματίσει στην έβδομη. 

Ακόμη και σε τριπλή με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, όπως επίσης και σε τριπλή με Ρεάλ και Μονακό στην οποία οι Μονεγάσκοι θα είναι πρώτοι και οι Μαδριλένοι τρίτοι. Ακόμη και σε τετραπλή με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μονακό, ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος χάρη στα αποτελέσματα των τεσσάρων ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.