Ads Top

«Προτιμώ να μείνω μόνη...» - Η Βρισηίδα Ανδριώτου ξεσπάει (pic)


Ποιους «φωτογραφίζει» η Βρισηίδα - Τι έχει συμβεί, δείτε όλα όσα αναφέρει

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την οικειοθελή αποχώρηση της από το Survivor all star λίγες μόνο ημέρες από την έναρξη του ριάλιτι, δεν διστάζει σε καθημερινή σχεδόν βάση να αναρτεί τόσο φωτογραφίες, όσο και κάποια σχόλιαγια την τις προσωπικές ή φιλικές τις σχέσεις.




Από την μία μπορεί να είναι μακριά με τον αγαπημένο της σύντροφο και σε λίγο καιρό σύζυγο, Σπύρο Μαρτίκα, αλλάη αγάπη τους σύμφωνα με την ίδια είναι τεράστια και πολύ δυνατή. Από την άλλη όμως, το μοντέλο σύμφωνα με τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προωπικό της λογαριασμό στο Instagram, νιώθει προδομένη και στεναχωρημένη, από τις φιλίες της.


Οι αναρτήσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου





«Προτιμώ να μείνω μόνη μου παρά να κάνω παρέα με διπρόσωπους ή με άτομα που κάνουνε παρέα άλλους μόνο για το συμφέρων. Στην Ελλάδα οι περισσότεροι είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Μην απελπίζεστε όμως υπάρχουν και άτομα που δεν είναι έτσι... έχω τέτοια υπέροχα άτομα στην ζωή μου, σίγουρα είναι μειοψηφία στην Ελλάδα αλλά υπάρχουν εκεί έξω... εύχομαιο ο καθέ ένας να βρει αυτό που του αξίζει», είπε στην μια από τις δύο αναρτήσεις της, η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Μπορεί να ακουστώ ρομαντική αλλά όπως σε όλες τις ταινίες ή τα παιδικά ή καταλάβατε εσείς... Το ΚΑΛΌ είναι πάντα αυτό που νικά στο τέλος... ΌΧΙ το ΚΑΚΌ. Η κακία του ανθρώπου δεν θα νικήσει σε ανθρώπους που είναι καλοί», συνέχισε το μοντέλο.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.