Ads Top

Χαμός στο J2US: Η Δρούτσα «την είπε» στη Βανδή - «Μας έχετε τρελάνει» (vid) Δείτε τι έγινε στο J2US.. Χαμός ανάμεσα σε Βανδή και Δρούτσα..


Δείτε τι έγινε στο J2US.. Χαμός ανάμεσα σε Βανδή και Δρούτσα..

Η Εύη Δρούτσα, μετά την εμφάνισή της στη σκηνή με τον Bo με τον οποίο τραγούδησε το «Συγγνώμη κύριε ποιος είστε», δεν μάσησε τα λόγια της και τα είπε... χύμα και τσουβαλάτα στην κριτική επιτροπή. 




Όλα ξεκίνησαν όταν η Δέσποινα Βανδή σχολίασε ότι είχαν... αστάθειες!

«Τον έχω με το πιστόλι στον κρόταφο. Άσε μας μωρέ και εσύ με τις αστάθειες σαν τον Σταμάτη, μας έχετε τρελάνει. Άσε μας. Και εγώ έχω γίνει κριτική επιτροπή και ήξερα τι έλεγα», είπε αστειευόμενη η Εύη Δρούτσα.

Η Δέσποινα όμως συνέχισε λέγοντας την άποψή της: «Μου αρέσατε πάρα πολύ. Ήταν ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. ΒΟ μπαίνεις σε αυτόν τον ρόλο και τον υπηρετείς άψογα. Εύη ήσουν πολύ καλή αν και είχες μερικές αστάθειες. Η σκηνική σου παρουσία ήταν άψογη, το παιχνίδισμα ήταν τέλειο».



Από την πλευρά της η Βίκυ Σταυροπούλου είπε: «Μου αρέσατε περισσότερο από την προηγούμενη φορά. Είπατε τραγουδάρα που την έχει σκίσει η Κατερίνα μας. Η ατμόσφαιρα ταίριαζε απόλυτα με αυτό που λέγατε».

Η Καίτη Γαρμπή, σχολίασε: «Σαφώς και ήταν καλύτερη από την προηγούμενη φορά γιατί έχει και μια μαγκιά η Εύη που της ταιριάζει».



Όσο για τον Σταμάτη Φασουλή, είπε: «Εύη μου ήσουν τέλεια! Τραγουδάς υπέροχα, φόρεσες ένα υπέροχο φουστάνι. Δεν θα σου πω “τρελή ήρθες και τραγουδάς εδώ;”. Είσαι η καλύτερη όλων».

Το αποτέλεσμα ήταν το ζευγάρι να συγκεντρώσει 32 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.