Ads Top

Σασμός Eπόμενα Eπεισόδια: Βόμβα! Η Βασιλική μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή


Ανατρέπονται όλα στη σειρά «Σασμός» - Η Βασιλική μαθαίνει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή
Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.




Η σειρά του Alpha που συνεχίζει με τον δεύτερο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με την αδρεναλίνη στο κόκκινο και την απόγνωση να σφίγγει σαν μέγκενη, ο Μαθιός εισβάλλει στην αποθήκη των Αγγελάκηδων, προκειμένου να πάρει πίσω το όπλο του φόνου του
Στεφανή, καθώς υποθέτει ότι ο Μανόλης το έχει κρύψει εκεί.



Δυστυχώς για εκείνον, όχι απλά θα μείνει με άδεια χέρια, αλλά μαθαίνει ότι το όπλο πλέον βρίσκεται στα χέρια του Παύλου.

Στη συνέχεια, αναλαμβάνει δράση η Καλλιόπη, η οποία μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Παύλου για να βρει το όπλο. Τα πράγματα, όμως, δεν θα πάνε όπως τα περιμένει και την αντιλαμβάνεται ο Παύλος.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός, παραδομένος στις τύψεις και την αγωνία, καταρρέει. Η Βασιλική σπεύδει έντρομη κοντά του, αγνοώντας τι προκάλεσε αυτή τη διαταραχή στον άντρα της.



Η αλήθεια δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά της και να της προκαλέσει οδύνη και οίκτο. Ο άντρας που λάτρεψε έκρυβε τόσα χρόνια αυτό το εγκληματικό μυστικό.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.