Ads Top

Ξανθιά και πανέμορφη: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Φοίβου Παπαδάκη


Είναι μαζί 2 χρόνια - Αυτή είναι η σύντροφος του γιου του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβου..

Ο Φοίβος Παπαδάκης, ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, μπορεί να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του όσον αφορά την καριέρα του, καθώς έχει δικό του δημοσιογραφικό σάιτ και επιθυμεί να κάνει μεγάλα βήματα στην τηλεόραση, ωστόσο στην προσωπική του ζωή ακολουθεί την καρδιά του και αυτή χτυπά για μία ξανθιά καλλονή, η οποία ακούει στο όνομα Αλίκη.




Την έχουμε δει κατά καιρούς μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου 29/4 την σύστησε και επίσημα στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, η οποία βρέθηκε εκεί για τα παρασκήνια του J2US. Το ερωτευμένο ζευγάρι, λοιπόν προχώρησε σε μερικές τρυφερές δηλώσεις.

Μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι που έμενε με τον Σχίζα - Η κίνηση της Παναγιώταρου μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό τους




Η επίσημη εμφάνιση του Φοίβου Παπαδάκη με την σύντροφό του



«Η σύντροφός μου, η Αλίκη, πέρα από κούκλα είναι και εξαιρετικό παιδί, το οποίο για μένα είναι το πρωταρχικό. Είναι πάνω απ’ όλα καλός άνθρωπος και είμαι πολύ τυχερός που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης, με εκείνη να συμπληρώνει: «Είμαστε πάντα μαζί, σε ότι κάνουμε, οπότε δεν θα μπορούσα να λείπω από το show» και στη συνέχεια έδειξε σε όλους το μονόπετρό της, φανερώνοντας πως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά μεταξύ τους.



Ενώ σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος επισήμανε: «Στον πατέρα μου ανακοίνωσα ότι θα πάω στο J2US μια ώρα αφότου συμφώνησα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.