Ads Top

Αυτός παίρνει θέση βασικού στη θέση Ροντινέι με απόφαση Ανιγκό!


Δείτε ποιος θα παίξει βασικό δεξί μπακ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ποιον διαλέγει ο Ανιγκό..

Ο Ζοσέ Ανιγκό δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος μπακ ταλαιπωρείται από ίωση και θα μείνει εκτός του αγώνα με την ΑΕΚ. βασικός ο Ανδρούτσος.




Χωρίς τον Ροντινέι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ ταλαιπωρείται από χθες με ίωση και στομαχικές διαταραχές, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι περίμεναν έως και σήμερα για να φανεί η κατάστασή του.

Τα νέα από το Ρέντη δεν είναι ευχάριστα, καθώς η κατάσταση του έμπειρου δεξιού μπακ δεν έχει βελτιωθεί και έτσι ο Ζοσέ Ανιγκό έχει στη διάθεσή του για την αποψινή αναμέτρηση.



Οι πληροφορίες από το Ρέντη αναφέρουν πώς ο Γάλλος τεχνικός αμφιταλαντεύεται μεταξύ του Θανάση Ανδρούτσου και του Μάριου Βρουσάι για το ποιος θα καλύψει το κενό στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο εκλεκτός θα είναι ο πρώτος.

Ο Ανδρούτσος αναμένεται να πάρει το χρίσμα του βασικού για την αναμέτρηση κόντρα στην ένωση με σκοπό να επαναλάβει τις πολύ καλές εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει στα παιχνίδια κυπέλλου με Ατρόμητο και Άρη.



Υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου, είχε λήξει με σκορ 3-0 υπέρ της Ένωσης, ο Μίτσελ είχε επιλέξει των Βρουσάι για το αρχικό σχήμα, με τον Έλληνα διεθνή ακραίο να κάνει το λάθος από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Πέραν αυτού ωστόσο ο Ανιγκό υπολογίζει κανονικά τον Βρουσάι, αλλά περισσότερο για τις θέσεις των εξτρέμ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.