Ads Top

Απόφαση Γιαννακόπουλου: Ο νέος ρόλος Παππά με Αταμάν στον Παναθηναϊκό


Τέλος το μπάσκετ για τον Νίκο Παππά - Τι ρόλο αναλαμβάνει στον Παναθηναϊκό

Τι θα γίνει με τον Δήμο και το μέλλον του στο μπάσκετ. Είναι κοινό μυστικό ότι οι σχέσεις ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Νίκο Παππά ήταν και παραμένουν άριστες, με το δεδομένο αυτό να τον φέρνει πιο κοντά στην ανάληψη πόστου στον Παναθηναϊκό!




Την επιστροφή του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό ανακοίνωνε επίσημα στις 3 Δεκεμβρίου του 2022 η πράσινη ΚΑΕ, αποδεχόμενη ουσιαστικά την επιθυμία του Έλληνα γκαρντ να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Λίγες ημέρες μετά (σ.σ. στις 11/12), ο Παππάς έκανε και την πρώτη του συμμετοχή, στη νίκη του Τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ με 71-57 απέναντι στην ΑΕΚ για την Basket League.

Στις 20 Ιανουαρίου του 2023 ο Νίκος Παππάς ανακοινώθηκε και από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ως μέλος στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του συλλόγου. Εκεί, όπου επιτρέπεται να υπάρχουν κατά τη διάρκεια μίας αναμέτρησης δύο αρτιμελείς παίκτες και ένας από αυτούς θα είναι ο Έλληνας άσος. Είναι φανερό, πλέον, ότι ο παίκτης... περπατά τους τελευταίους μήνες της επαγγελματικής του καριέρας.



Είναι κοινό μυστικό ότι οι σχέσεις ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Νίκο Παππά ήταν και παραμένουν άριστες. Γι' αυτό από πολλούς είχε τεθεί και πριν επιστρέψει καν τον Δεκέμβριο στην ομάδα, η πιθανότητα να αναλάβει κάποιο πόστο με το που αποσυρόταν στο τέλος της σεζόν από την ενεργό δράση. Την πιθανότητα αυτή την έκανε... είδηση ο ίδιος ο Παππάς, αποκαλύπτοντας την πρόταση που του έχει κατατεθεί για να αναλάβει θέση στην ομάδα.



Αυτή τη στιγμή, η ΚΑΕ βρίσκεται σε καθολική διαδικασία ανοικοδόμησης. Ειδικότερα, θέλει να φέρει στον πάγκο της τον Εργκίν Αταμάν, ενώ σε επίπεδο back office έχει ήδη πιάσει δουλειά ο Σάνι Μπετσίροβιτς ως GM. Το θέμα Παππά, λοιπόν, θα απασχολήσει πιο μετά. Ωστόσο ειδικά αν δεν καταφέρει να εκλεγεί Δήμαρχος της Αθήνας στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου, τότε η πιθανότητα να βρίσκεται σε κάποιο πόστο (πιθανότατα ως γενικός αρχηγός και λόγω της καριέρας του αλλά και της σχέσης του με τον σύλλογο) στον Παναθηναϊκό κρίνεται μεγάλη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.