Ads Top

«Θέμα» στον ΠΑΟΚ με Γκαρσία-Λουτσέσκου!


Ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ Β' έχει εισηγηθεί ο Γκαρσία να ανέβει στον ΠΑΟΚ αλλά δεν...τον βλέπει ο Λουτσέσκου - Τι αναφέρει δημοσίευμα

Νέα έντονη διαφωνία και αποφάσεις του Ουρουγουανού που θα προκαλέσουν αίσθηση εντός και εκτός Τούμπας. Ποιες οι εισηγήσεις του για τη δεύτερη ομάδα, η άποψη του Ρουμάνου προπονητή και το αβέβαιο μέλλον.




Ένας παίκτης με εξαιρετική παρουσία στη β΄ ομάδα υπάρχει στον Δικέφαλο, που κάνει πολλούς εντός και εκτός συλλόγου να αναρωτιούνται γιατί δεν τον έχει καλέσει στην πρώτη ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο λόγος γίνεται, προφανώς, για τον Βλαντιμίρ Μπράντονιτς, που δείχνει ότι μπορεί να σταθεί στο ρόστερ τής μεγάλης ομάδας αλλά δεν έχει πάρει ακόμα την ευκαιρία του.

Ο 23χρονος αριστερός εξτρέμ, που βρίσκεται στον Δικέφαλο από το καλοκαίρι του 2021, τα έχει καταφέρει εξαιρετικά και φέτος, με 15 συμμετοχές, 8 γκολ και 5 ασίστ, και ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Αλλά ο Λουτσέσκου ακόμα δεν τον έχει στα πλάνα του.



Γενικά ο Ρουμάνος τεχνικός δεν "βλέπει" πολύ την δεύτερη ομάδα τού ΠΑΟΚ και, επιπροσθέτως, δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις νεαρές ηλικίες. Έχει δείξει την προτίμησή του σε παίκτες που είναι μπαρουτοκαπνισμένοι, σε αντίθεση με τους μικρότερους σε ηλικία: Αρκεί να θυμηθούμε ότι στην αρχή τής σεζόν έβαζε τον Μπίσεσβαρ και όχι τον Κωνσταντέλια και τον Κάργα αντί για τον Κουλιεράκη.

Μπορεί ο Μπράντονιτς να βρεθεί στην πρώτη ομάδα; Αυτό θα το απαντήσει ο Λουτσέσκου, που έχει τον τελικό λόγο. Γιατί αν ήταν στο χέρι του Πάμπλο Γκαρσία, θα ήταν ήδη στην πρώτη ομάδα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός θεωρεί ότι οι περισσότεροι από τη δεύτερη ομάδα μπορούν να παίξουν στη μεγάλη, αρκεί να αποχωρήσουν όσοι έχουν έρθει με μεταγραφή από τους Λουτσέσκου-Μπότο και δεν έχουν πιάσει.



Μόνο που ο Γκαρσία έχει ενημερώσει ότι δεν θα ασχοληθεί παραπάνω - Θεωρεί ότι οι περισσότεροι παίκτες του έχουν θέση στον μεγάλο ΠΑΟΚ, ποδοσφαιριστές όπως ο Μπράντονιτς, ο Ταλιχμανίδης, ο Ουεντραόγκο κ.α. Αλλά αυτό, λέμε ξανά, είναι δουλειά του Λουτσέσκου...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.