Ads Top

«Έβλεπα την Σταυρούλα να...» - Η Χριστίνα Κεφαλά σπάει την σιωπή της


Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν - Η Χριστίνα Κεφαλά αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες

Κλίκες, «μαγειρέματα» και πισώπλατα μαχαιρώματα στον Άγιο Δομίνικο




Είδε πολλά, και τα καταθέτει χωρίς φόβο και πάθος... Λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, η Χριστίνα Κεφαλά μιλά για τη συμμετοχή της και το «θέατρο» που λέει ότι αντίκρισε πίσω από τις κάμερες, τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο με Covid και τη νέα σχέση που έχει μπει στη ζωή της.

Ακούστηκε πρώτη φορά ως η «πρώην του Σάκη Κατσούλη», που έμπαινε στο Survivor μαζί του για να φέρει αναστάτωση στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που βρισκόταν ήδη μέσα. Δύο χρόνια αργότερα έχει έρθει η απόλυτη ανατροπή με την ίδια να δηλώνει: «Θεωρώ ότι το διαχειρίστηκα σωστά, ώστε σε βάθος χρόνου να “φύγει” αυτό από πάνω μου».

Όλα όσα αποκάλυψε στο YOU η Χριστίνα Κεφαλά

Για ποιο λόγο είπες για δεύτερη φορά «ναι» στο Survivor;

Έφυγα από το Survivor 2021 με τις καλύτερες εντυπώσεις και μια πολύ δυνατή εμπειρία στη ζωή μου, γι’ αυτό κι όταν με κάλεσαν για το All Star σίγουρα ήθελα να το ξαναζήσω. Συν ότι το χρηματικό ποσό ήταν πολύ καλό, νομίζω δύσκολα θα έλεγε κανείς «όχι».

Σε πείραξε που μπήκες ξανά στην πορεία του παιχνιδιού; Και στην προηγούμενη συμμετοχή σου είχε συμβεί αυτό...

Ναι, με πείραξε. Όταν είχαμε κάνει το ραντεβού πίστευα ότι θα μπω από την αρχή και έτσι ήθελα να το ζήσω. Επειδή και την προηγούμενη φορά μπήκα στα μισά, ήξερα ότι ο κόσμος σε αντιμετωπίζει διαφορετικά, αφού δεν σε έχει γνωρίσει, ενώ και τα παιδιά εκεί δένονται μεταξύ τους από την αρχή, σχηματίζοντας τότε κλίκες και παρέες. Επομένως όταν μπαίνεις στην πορεία είναι ένα τεράστιο μείον, πρώτον γιατί σε ψηφίζουν οι υπόλοιποι παίκτες για να φύγεις κατευθείαν, και, δεύτερον, επειδή ο κόσμος δεν έχει ταυτιστεί μαζί σου.



Βρήκες μπροστά σου παρέες και κλίκες;

Φυσικά, εννοείται ότι υπάρχουν κλίκες, ίσως να μην πρόλαβα κι εγώ να ενταχθώ κάπου, γιατί δεν έμεινα καιρό. Σίγουρα υπήρχαν παρέες που τα «μαγειρεύανε» για να παραμείνουν περισσότερο στο παιχνίδι.

Ποιοι πιστεύεις ότι σε στοχοποίησαν;

Όλοι πιστεύω ότι ήθελαν να με διώξουν για να μείνουν εκείνοι. Ανάμεσα σε όσους ήμασταν υποψήφιοι για αποχώρηση, σίγουρα ήμουν το πρώτο “θύμα”, γιατί ήμουν και χειρότερη αγωνιστικά.

Σε πείραξε κάτι σε σχέση με την πρώτη φορά;

Πρόπερσι είχα μπει πιο αθώα. Φέτος, γνωρίζοντας ότι είναι πολλά τα χρήματα και όλοι μπορούν να δώσουν κάτι ψεύτικο στην κάμερα, αντίκρισα ένα “θέατρο”, τους έβλεπες να τσακώνονται μπροστά στην κάμερα και από πίσω να τα βρίσκουν ή το αντίστροφο. Έλεγα «τι κάνω εγώ εδώ, μέσα σε τόσο ψέμα».

Ποιοι είναι πιο “ψεύτικοι” χαρακτήρες;

Πολλά παιδιά συμπεριφέρονται διαφορετικά στην κάμερα και στις προσωπικές τους συνεντεύξεις. Έβλεπα δηλαδή τη Σταυρούλα να κάνει παρέα με τον Πρίαμο, τον Σάκη και τον Κόρο και στο τέλος, λίγο πριν φύγω, είδα να αλλάζει και να κάνει παρέα με τον Στάθη και τον Μπάρτζη - ενώ πριν ήταν αντίπαλοι και είχαν τσακωθεί, δεν έλεγαν ούτε «γεια».

Ακούγονται πολλές καταγγελίες για κλεμμένο φαγητό και κρυφά κινητά. Είχε πέσει κάτι στην αντίληψή σου;

Εννοείται ότι είχα καταλάβει κάποια άτομα που έτρωγαν κρυφά και χαίρομαι που αυτά αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Μπήκες στον πειρασμό να κλέψεις φαγητό;

Όχι, ούτε την προηγούμενη φορά ούτε τώρα. Όσο και να πείναγα, ήξερα πού πάω και τι θα αντιμετωπίσω, ήθελα να είμαι τυπική απέναντι στον εαυτό μου και στην παραγωγή.

Κρατάς επαφές με άλλους παίκτες;

Γενικά δεν έχω κρατήσει επαφές με τα παιδιά, αλλά δεν έχω να χωρίσω κάτι με κανέναν. Πέρα από το Survivor έχω τη ζωή μου, τους δικούς μου ανθρώπους και θεωρώ ότι λίγοι μπορούν να γίνουν πραγματικά φίλοι εκεί. Θα ήθελα να κάνω παρέα με την Αφροδίτη, τώρα που βγήκε κι εκείνη, γιατί είχαμε έρθει πολύ κοντά.

Σε πείραξε που σε μάθαμε στην αρχή ως την «πρώην του Σάκη»;

Ήμουν, δεν μπορώ να πω το αντίθετο. Δεν μου άρεσε πολύ που βγήκε στη δημοσιότητα η προσωπική μου ζωή, αλλά αφού έγιναν έτσι τα πράγματα προσπάθησα να κρατήσω χαμηλό προφίλ, πρώτα απ’ όλα για μένα. Θεωρώ ότι το διαχειρίστηκα σωστά, ώστε σε βάθος χρόνου να «φύγει» αυτό από πάνω μου.

Όταν είδες φέτος τον Σάκη με τη Μαριαλένα, πλέον ως ζευγάρι, πώς σου φάνηκε;

Ένιωσα μια αμηχανία στην αρχή, γιατί δεν έχω δει πολλές φορές τα παιδιά από τότε. Αλλά ήταν στιγμιαίο, μια πρώτη «κρυάδα», μετά το ξεπέρασα. Από τότε έχω φτιάξει τη ζωή μου και έχω προχωρήσει.

Τι εννοείς όταν λες ότι έχεις προχωρήσει τη ζωή σου; Είσαι σε σχέση;

Ναι, είμαι, τους τελευταίους μήνες.

Πείραξε το αγόρι σου που πήγες στο Survivor;

Στην αρχή δεν ήθελε να μπω, γιατί θα έλειπα μακριά. Κι εκείνος περνάει πολύ καιρό στο εξωτερικό λόγω δουλειάς, οπότε ήξερε ότι θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη απόσταση, αλλά και ότι λόγω του Survivor δεν θα μπορούσε να επικοινωνήσει καθόλου μαζί μου, του είχε κοστίσει. Μόλις βγήκα χάρηκε πολύ.

Βλέπεις μέλλον σε αυτή την σχέση;

Γιατί όχι; Κανείς δεν ξέρει. Στην αρχή είναι όλα ρόδινα, πετάμε όλοι από έρωτα, μετά έρχονται τα προβλήματα. (γέλια)

Ποιον βλέπεις για νικητή;

Πιστεύω πως, αν δεν είναι ο Μπάρτζης, θα είναι ο Σάκης. Αγωνιστικά είναι πολύ δυνατός παίκτης, και έφυγαν οι μεγάλοι ανταγωνιστές του όπως η Δαλάκα, ο Στάθης και ο Πιλίδης.

Ποια γεύση σού άφησε το Survivor από τις δύο συμμετοχές που είχες;



Ότι δεν με θέλει καθόλου. (γέλια) Θεωρώ ότι το Survivor έχει κλείσει για μένα, βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. Ωστόσο, δεν ξεπέρασα τους φόβους μου, ούτε ήμουν καλή αγωνιστικά, όση γυμναστική κι αν έκανα μόνη μου - γιατί δεν είμαι αθλήτρια.

Σε ποιους φόβους αναφέρεσαι;

Επειδή το 2021 είχα χτυπήσει στο κεφάλι, δεν ξεπέρασα ποτέ τον φόβο μου μήπως τελικά ξαναχτυπήσω και κάθε βήμα μου ήταν πολύ προσεκτικό. Όχι ότι ήμουν υπεραθλήτρια, αλλά αν δεν φοβόμουν σίγουρα θα ήμουν πιο γρήγορη και ίσως έβρισκα καλύτερα τον στόχο.

Αν ήσουν στη θέση της Ελευθερίας Ελευθερίου και έβλεπες το αγόρι σου να σε απατά, πώς θα αντιδρούσες;

Ανάλογα το αγόρι. Αν -θεωρούσα ότι- ήμουν σε σχέση έναν μήνα μαζί του, δεν θα του έδινα σημασία. Αν ήταν, όμως, ο άνθρωπός μου και είχαμε χρόνια δεσμό, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Δεν μπορώ να κρίνω την Ελευθερία, γιατί είναι αυθόρμητη, πληγώθηκε, ίσως γι’ αυτό φέρθηκε έτσι και το μετάνιωσε μετά που κράτησε πιο χαμηλό προφίλ.

Πώς σου φάνηκε η αλλαγή στάσης που είχε απέναντι στον Μάριο;

Θεωρώ πως όταν έφυγε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και δεν είχε πια έναν άνθρωπο να τη συμβουλεύσει, πίστεψε πως είναι μόνη της και γι’ αυτό επέλεξε να κρατήσει διαφορετική στάση. Άλλαξε η ψυχολογία της.

Έχεις κάνει μεγάλες σκηνές ζηλοτυπίας σε κάποιον;

Εννοείται. (γέλια) Φυσικά και έχω τσακωθεί όταν ήμουν πιο μικρή, επειδή έχω αυθορμητισμό και αντιδραστικότητα. Όταν δω ότι κάτι συμβεί, με πιάνει η κτητικότητα και ο εγωισμός μου. Στη ζωή μας πρέπει να δίνουμε χρόνο και χώρο, αλλά όχι να κοροϊδεύουμε τους ανθρώπους. Αν κάποιος πάει να με κοροϊδέψει, εννοείται ότι έχω φωνάξει, έχω κάνει ζημιές, έχω πετάξει και κηροπήγιο!

Γεννήθηκες και μεγάλωσες στο Μενίδι. Συνάντησες οικονομικές δυσκολίες;

Οι γονείς μου μας μεγάλωσαν με πολλή αγάπη και αυτοθυσίες, τους έχω πρότυπο. Στερήθηκαν πολλά πράγματα, ζήσαμε αξιοπρεπέστατα ως οικογένεια, απλώς δεν είχαμε πολυτέλειες.

Έχεις αδέλφια;

Ναι, μία αδελφή έναν χρόνο μικρότερη. Την υπερλατρεύω, είναι η αδυναμία μου η τεράστια, για εκείνη μπορώ να κάνω τα πάντα. Δεν την πληγώνει κανείς, γιατί ξέρει ότι θα έχει να κάνει μαζί μου!

Με το Survivor τής μιλάνε περισσότερο;

Είναι πολύ συνεσταλμένο παιδί, ίσα-ίσα δεν λέει ότι είναι αδελφή μου. Μετά τη φετινή μου εμφάνιση, πάντως, στο Survivor, με έχει λατρέψει κι εκείνη παραπάνω.

Όταν σου λέει τα προβλήματά της, πώς αντιδράς;

Προσπαθώ όσο μπορώ να τη συμβουλέψω. Είναι ώριμη κι εκείνη, μπορεί να συμβουλέψει τον εαυτό της, ίσως περισσότερες φορές με συμβουλεύει εκείνη παρά εγώ.

Έχετε κλάψει η μία στον ώμο της άλλης;

Ναι, πιο πολύ κλαίω στον ώμο της. (γέλια) Είμαι λίγο πιο ευαίσθητη και εκδηλωτική, η αδελφή μου είναι κάπως πιο σκληρή σε αυτά τα θέματα και δεν θα κλάψει εύκολα.

Για ποιον λόγο μπορεί να ζητήσεις τη συμπαράστασή της;

Στις μέρες μας λείπουν οι αληθινοί άνθρωποι. Έχω πληγωθεί από σχέσεις, αλλά και από φιλίες, οπότε ξέρω πάντα ότι η αδελφή μου είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος και μπορώ να ζητήσω τη συμβουλή της για οτιδήποτε.

Μετά το My Style Rocks και το Survivor υπήρχαν φίλοι που σου γύρισαν την πλάτη ή άλλαξαν συμπεριφορά απέναντί σου;

Ναι, φυσικά, βίωσα πάρα πολλά. Έκανα πολλή παρέα με δύο κοπέλες στο πρώτο Survivor και όταν μπήκα στο νοσοκομείο με κορονοϊό πληγώθηκα πολύ και από τις δύο, γιατί δεν πήρα την αγάπη και τη στήριξη που περίμενα σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Αυτό ήταν ένα μάθημα ζωής, τελικά περισσότερο απ’ όλους μάς αγαπάει και μας στηρίζει η οικογένειά μας.

Φοβήθηκες όταν νοσηλεύτηκες στο νοσοκομείο με κορονοϊό;

Φοβήθηκα, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που ήμουν στο νοσοκομείο με δύο ορούς και ένιωθα τον οργανισμό μου να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ και να περπατήσω, ήμουν με τη βοήθεια των νοσηλευτών. Ήταν η δεύτερη φορά, μετά το Survivor 2021, που άλλαξε ριζικά η σκέψη μου για τη ζωή. Σκεφτόμουν πόσες φορές δεν έχω εκτιμήσει ότι έχω την υγεία μου, ενώ άλλοι άνθρωποι περνούν μεγάλο μέρος της ζωής τους στο νοσοκομείο λόγω ασθενειών.

Σκέφτηκες ότι μπορεί να πεθάνεις;

Όλα τα περιμένεις, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή, αλλά θεωρούσα ότι ήταν πολύ νωρίς να με πάρει ο Θεός. (γελάει) Τρόμαξα, δεν το συζητώ, γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί κάτι τόσο έντονο.

Από εδώ και πέρα ποια είναι τα σχέδιά σου;

Πρώτα απ’ όλα θέλω να έχω υγεία και να πηγαίνω μπροστά. Επαγγελματικά κάνω τη δική μου προσπάθεια μέσω Instagram, και από εκεί βιοπορίζομαι. Κατά κύριο λόγο κοιτάζω τη δουλειά μου και η ψυχολογία μου να είναι καλά, όπως και οι δικοί μου άνθρωποι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.