Ads Top

Αυτοί είναι οι λόγοι που «τελείωσε» ο Μπέικον από τον Παναθηναϊκό!


Αναλυτικά όσα έκανε - Για αυτό τον «τελείωσε» ο Σερέλης και η διοίκηση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Ντουέιν Μπέικον, λόγω μιας σειράς από πειθαρχικά παραπτώματα, με αποκορύφωμα τη βίαιη συμπεριφορά εις βάρος συμπαίκτη του, πριν από το δεύτερο παιχνίδι με τον Κολοσσό.




Ο Ντουέιν Μπέικον αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό φόργουορντ.

Ο Χρήστος Σερέλης, έχοντας δώσει αρκετές ευκαιρίες παρά τη πληθώρα πειθαρχικών παραπτωμάτων του 27χρονου άσου, αποφάσισε την αποχώρησή του, μετά το τελευταίο σοβαρό επεισόδιο στην προπόνηση της Τρίτης (25/4), όπου βιαιοπράγησε εις βάρος συμπαίκτη του.



Είχαν προηγηθεί, φυσικά, αρκετά περιστατικά, όπως το ξενύχτι με τον Μάικ Τζέιμς μετά την ήττα στο Μονακό (τιμωρήθηκε και ο Αμερικανός γκαρντ από την ομάδα του) και η προβληματική του παρουσία στην προπόνηση το επόμενο πρωί, η άρνηση να μπει κάποια στιγμή ως αλλαγή σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και άλλα πιο μικρά παραπτώματα, τα οποία όμως μαζεύονταν και έβαζαν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την εισήγηση του κόουτς Σερέλη, είχε συνάντηση με την πλευρά του παίκτη, συμφώνησαν στα λεφτά που θα πάρει μέχρι το τέλος της σεζόν (όσα προέβλεπε το συμβόλαιό του μείον τα πρόστιμα που του είχαν επιβληθεί) και έλυσαν τη συνεργασία τους.



Στη σύντομη θητεία του στον Παναθηναϊκό ο Ντουέιν Μπέικον μέτρησε 16,6 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 27 παιχνίδια Euroleague, ενώ στη Basket League σε 17 παιχνίδια είχε 13,2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.