Ads Top

Αποκάλυψη από Ισπανία: Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή Αταμάν στον Παναθηναϊκό!


Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Αποκάλυψη από Ισπανία, ποιος είναι η πρώτη μεταγραφή τελικά..

Μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Βήμα-βήμα προχωράει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός. Μετά την επισημοποίηση του deal με τον Εργκίν Αταμάν, σειρά παίρνουν οι μεταγραφικές προσθήκες.




Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να ανακατέψουν την… τράπουλα του ρόστερ, φέρνοντας στην Αθήνα παίκτες που θα κάνουν  με το «καλημέρα» τη διαφορά.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντινός παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες αναχώρησης από το Βελιγράδι, με τον Παναθηναϊκό να είναι ο πιο πιθανός προορισμός του.

Μάλιστα, όπως τονίζουν στην Ισπανία, το deal των δυο πλευρών για τη νέα σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο 27χρονος πρόκειται να γίνει η πρώτη μεταγραφή των «πρασίνων» στη νέα εποχή με τον Εργκίν Αταμάν στην άκρη του πάγκου.



«Μια από τις ομάδες που χτύπησαν την πόρτα του Λάσο ήταν ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, η επιλογή δεν είναι πλέον δυνατή αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης της ομάδας του “τριφυλλιού”, επιβεβαίωσε μέσω story στο Instagram την άφιξη του Εργκίν Αταμάν για την επόμενη σεζόν», έγραψε ο Γουίλιαμ Γκαρσία στην ιστοσελίδα “Relevo”.

«Ο Τούρκος τεχνικός έχει πολλή δουλειά μπροστά του για να αναβιώσει την ελληνική ομάδα και γι’ αυτό χρειάζεται ενίσχυση όπως ο Λούκα Βιλντόζα.

Ο Αργεντινός παίκτης του Ερυθρού Αστέρα είναι ένα από τα ονόματα της λίστας του Παναθηναϊκού και η μεταγραφή του είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση, σε μια κίνηση που θα άφηνε τη σερβική ομάδα χωρίς τον πρώην παίκτη της Μπασκόνια και χωρίς τον Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης”, αποκάλυψε.



Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό περιμένουν και τον Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος προπονητής βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους ανθρώπους των «πρασίνων» και εκτός απροόπτου, αναμένεται στην Αθήνα προς τα τέλη της εβδομάδας. Ο τεχνικός της Εφές θα συναντηθεί με κάποιους από τους νέους του συνεργάτες (όπως ο Χρήστος Σερέλης, που αναμένεται να είναι στο νέο τεχνικό τιμ) προκειμένου να θέσουν επί τάπητος διάφορα ζητήματα για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.