Ads Top

Τα «εγκλήματα» Μίτσελ στο Ολυμπιακός-Άρης!


Η ακατανόητη απόφαση με Ρέτσο, το μεγάλο λάθος με Μασούρα και το δώρο που έκανε στον Άρη..

Πώς είναι δυνατόν να ξαναπαίξει; Το έκανε δώρο σε Άρη! Ο Ισπανός τεχνικός τα έκανε μαντάρα, ο Κανός είναι μεγάλη απώλεια και ο Ρέτσος δύσκολα θα πάρει άλλες ευκαιρίες.




Οι  «ερυθρόλευκοι» πίστεψαν ότι «καθάρισαν» το ματς με τους «κίτρινους» όταν προηγήθηκαν με 2-0 και οι Θεσσαλονικείς τους τιμώρησαν φεύγοντας με το 2-2 από το Φάληρο με τρομερή επιστροφή στην τελική ευθεία.

Μοιάζει απίστευτο, αλλά στα 6 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος ο Ολυμπιακός εντός έδρας με τις ομάδες της πρώτης εξάδας, έχει κερδίσει μόνο το ένα! Και στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και ο Μίτσελ, ο οποίος δήλωσε μετά το ματς: «Ήταν μία έκπληξη για όλους. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είχαμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές. Αμέσως μόλις κάναμε τις αλλαγές δεχτήκαμε το γκολ και είμαστε ανασφαλείς χαρίσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε δικό μας».



Αυτά δήλωσε ο Ισπανός και η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος έκανε λάθη με πιο βασικό το γεγονός ότι έβαλε τον Μασούρα σε θέση φορ στα τελευταία 20΄, αντί να βάλει σε αυτή τη θέση τον Μπιέλ, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στη συγκεκριμένη θέση και σίγουρα θα μπορούσε να δώσει περισσότερα από τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Εξάλλου, ο Μίτσελ γενικότερα δεν... πέτυχε καμία αλλαγή, μιας και επέλεξε να ανακατέψει την τράπουλα και να βγάλει τους Χουάνγκ και Φορτούνη που ήταν από τους καλύτερους χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα η ροή του αγώνα να αλλάξει αισθητά και να κοπεί η φόρα του Ολυμπιακού που μέχρι τότε ήλεγχε απόλυτα τον αγώνα. Η μόνη... δικαιολογημένη αλλαγή ήταν του τραυματία Κανός, ωστόσο ειδικά ο Ρέτσος έκανε μεγάλη ζημιά, ενώ σίγουρα προκάλεσε εντύπωση και το γεγονός ότι έκλεισε όλες του τις αλλαγές μόλις από το 74΄. Για αυτό και έκανε την αλλαγή με Μασούρα ως φορ όταν χρειάστηκε, αφού είχε βγει ο Μπακαμπού και δεν μπορούσε να μπει ο Ελ Αραμπί.

Πάντως, εάν κάποιος θα θέλει να ξεχάσει... χθες το ματς αυτός είναι ο Ρέτσος. Ο Έλληνας άσος έκανε «δώρο» την μπάλα με άτσαλο γύρισμα και ο Ιτούρμπε που επέμεινε παρά το αρχικό «στοπ» του Πασχαλάκη μείωσε στο 70’ και ουσιαστικά ήταν αυτός που έκανε τον Άρη να πιστέψει στην ανατροπή. Και γενικότερα η έλλειψη συγκέντρωσης που είχε, δείχνει ότι δύσκολα θα πάρει άλλες ευκαιρίες από τον Μίτσελ, όταν η μπάλα θα καίει. Εξάλλου άπαντες έμειναν έκπληκτοι όταν κατάλαβαν ότι η εναλλακτική στο ροτέισον ήταν ο Ρέτσος και όχι ο Ντόι.



Από εκεί και πέρα φαντάζει απίθανο να δούμε σύντομα τον Κανός, ειδικά από τον τρόπο με τον οποίο έκλαιγε ο Ισπανός άσος, κάτι που θα είναι μεγάλο πλήγμα, αφού είχε έρθε με μεγάλη φόρα και είχε δώσει στοιχεία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού που δεν υπήρχαν.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.