Ads Top

Πογέτ: «Μου φαίνεται περίεργη η αποχώρηση Μίτσελ - Είχε χάσει μόνο ένα ματς!»


Ο Γκουστάβο Πογέτ απορεί για την αποχώρηση του Μίτσελ από τον πάγκο του Ολυμπιακού..

Ο προπονητής της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε στην ισπανική εφημερίδα AS και αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό, αλλά και στην παρουσία της ελληνικής ομάδας στην προκριματική φάση του Euro 2024.




«Μου φαίνεται περίεργο η απομάκρυνση του Μίτσελ από αγωνιστικής πλευράς, καθώς στους είκοσι τελευταίους αγώνες, είχε χάσει μόνο σε έναν. Για αυτό είναι περίεργο. Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Θα υπάρχει διαφορά απόψεων. 

Ο Μίτσελ ήταν ο τρίτος προπονητής της χρονιάς και τώρα είναι ήδη στον τέταρτο. Θα ήθελα να συνεχίσει. Περίμενα να χάσει πρώτα για να μην κατηγορήσει εμένα, αλλά τελικά ηττήθηκε και δεν θα μπορέσουμε να συναντηθούμε (γέλια). Είναι κρίμα που έφυγε», τόνισε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro. «Οι δυνατότητές μας είναι τεράστιες. Πρέπει να νικήσουμε τους υπόλοιπους και να παλέψουμε ενάντια στους μεγάλους. 



Από τότε που ανέλαβα την ομάδα νομίζω πως έχουμε νικηφόρα νοοτροπία και ένα καθορισμένο στυλ παιχνιδιού. Τύχαμε σε έναν δύσκολο όμιλο με Γαλλία, Ιρλανδία και Ολλανδία. Δεν θα πάω στη επόμενη κλήρωση( γέλια)», είπε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.