Ads Top

«Τελειώνει» Έλληνας άσος από τον Ολυμπιακό!


Ποιος Έλληνας παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου - Όλα τα δεδομένα
Ποιος παίκτης των Πειραιωτών μοιάζει δύσκολο να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι




Είναι να απορεί κανείς πως επέστρεψε στον Ολυμπιακό αλλά κυρίως πως καλείται στην Εθνική Ελλάδας από τον Πογέτ και μένουν εκτός κλήσεων (για παράδειγμα) ο Νικολάου των 26 συμμετοχών στην Serie A ή ο Γούτας. 

Σε αυτή την ηλικία έχει την... εικόνα και την νοοτροπία "παλαίμαχου", που δεν έχει βελτιώσει τίποτα στο παιχνίδι του. Ο Άρης την περασμένη  Κυριακή έγινε... Γιάννινα για τον Ολυμπιακό (απο 2-0 σε 2-2), ο Μίτσελ το πλήρωσε και ο Ρέτσος ήταν και στα δυο ματς ο ένας από τους δυο στόπερ των "ερυθρολεύκων". 



Για κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είναι πολύ σοφτ, όχι αθλητικός, ούτε αγκρέσιβ, εξαιρετικά ανασφαλής και... επικίνδυνος για το λάθος ενώ φαίνεται πως έμεινε στάσιμος (προφανώς λόγω και των τραυματισμών). Γύρισε προφανώς γιατί είναι παιδί του Ολυμπιακού, που πήγε πριν λίγα χρόνια στο κλαμπ 20.000.000 και σίγουρα έχει συμπάθειες στην διοίκηση. Άλλο όμως, να είσαι 5ος ή 6ος στόπερ στην ιεραρχία κι άλλο τριτος. 




Πόσο μάλλον όταν η ομάδα είχε από πίσω σπουδαία ταλέντα, σε μικρές ηλικίες (Καλογερόπουλο, Χρυσόπουλο, Κουτσίδη) που θα μπορούσε να προωθήσει εκτός του Ντόη (όπως έκανε δηλαδή ο ΠΑΟΚ με τον Κουλιεράκη). Κόντρα στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη ο Ανιγκό τον "εξαφάνισε", λογικά το ίδιο θα συμβεί και στην "Λεωφόρο" αφού (σωστά) ενεργοποιήθηκε ξανά ο Σισέ. 

Η πρόβλεψη πάντως είναι πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει και την νέα σεζόν στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ κι ας έχει συμβόλαιο (όχι υψηλό)

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.