Ads Top

«Σκούπα» Ανιγκό στον Ολυμπιακό: Φεύγουν 15 παίκτες, λύνονται 5 συμβόλαια!


Ο Ανιγκό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού - Ποιοι «τελειώνουν» το καλοκαίρι, ποια συμβόλαια λύνονται..

Ο Γάλλος αποφασίζει ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν! Ο υπηρεσιακός κόουτς των Πειραιωτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Πριν τις μεταγραφές θα υπάρξει γενναία... εκκαθάριση. Διαβάστε τα ονόματα που κινδυνεύουν και ποιοι επιστρέφουν.




Τον σχεδιασμό τής ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου φαίνεται ότι κάνουν σιγά-σιγά στο Λιμάνι, δεδομένου ότι το φετινό καλοκαίρι η ομάδα θα κληθεί να διαχειριστεί πολύ σημαντικές αλλαγές.

Το θέμα τού νέου προπονητή δεν έχει νόημα να το αναφέρουμε, είναι δεδομένο ότι θα έρθει νέο πρόσωπο που θα έχει σε μεγάλο βαθμό το γενικό πρόσταγμα. Ένας τεχνικός πόυ θα έχει εκτόπισμα και θα μπορεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους οπαδούς.

Παρόλα αυτά ο συγκεκριμένος προπονητής θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια σειρά από θέματα, με πρώτο και κύριο το ρόστερ και τον όγκο του. Γιατί δεν είναι μόνο εκείνοι που βρίσκονται τώρα στην ομάδα (και οι περισσότεροι θα αποχωρήσουν!) αλλά και εκείνοι που αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού αλλού. Και για αυτό ρόλο στην αξιολόγηση των παικτών θα παίξει και ο Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος προπονεί την ομάδα και θα δώσει και τη δική του ενημέρωση στον διάδοχό του.



Υπάρχουν ήδη 15 ποδοσφαιριστές εκτός ομάδας, αν και από αυτούς ελάχιστοι θα επιστρέψουν και θα μείνουν. Περιέργως, εκείνοι που φαίνεται ότι θα έχουν νέα ευκαιρία στην ομάδα, είναι οι... αθόρυβοι. Δηλαδή ο Αγκιμπού Καμαρά, που τα πηγαίνει εξαιρετικά στον Ατρόμητο, ο Λάιτνερ (παίζει με μεγάλη επιτυχία στην Αούστρια Βιέννης) που είναι πρώτης τάξης λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Φαντιγκά που είναι καλός στον Ιωνικό και, πιθανότατα ο Μπουχαλάκης.

Πολύ δύσκολα, όμως, θα βρουν χώρο στην ομάδα οι Μαντί Καμαρά, που δεν έχει μέλλον στη Ρόμα αλλά ούτε και στο Λιμάνι, ο Ονιεκούρου, ο Ζινγκερνάγκελ, ο Αμπού Καμαρά και ο Πέπε. Εκτός απροόπτου και οι πέντε θα γίνει κίνηση να φύγουν ξανά με τη μορφή δανεισμού, αν δεν βρεθούν ομάδες για να τους αγοράσουν. O Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο με τον Αχμέντ Χασάν, που είναι δανεικός στη Αλάνια, αλλά το προσεχές καλοκαίρι ολοκληρώνεται και μένει ελεύθερος.



Κούντε, Κανέ, Καρβάλιο, Λοβέρα και Κίτσος δεν έχουν θέση στην ομάδα και δεν αποκλείεται ακόμα και να λυθούν τα συμβόλαιά τους...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.