Ads Top

«Ο Μαρτίκας πήγε να "μαγειρέψει" την ψηφοφορία!» - Αποκάλυψη βόμβα από την Ελένη Χαμπέρη (vid)


Η Ελένη Χαμπέρη σε δηλώσεις που θα συζητηθούν μετά την αποχώρηση της από το Survivor - Τι αποκάλυψε
«Χαμός» επικρατεί στο Survivor, αφού οι διαμάχες συνεχίζονται ακόμα και εκτός παιχνιδιού.




Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει μπει δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time, ίσως ακόμα πιο δυνατά και απ’ ό,τι περίμεναν οι ίδιοι οι ιθύνοντες του καναλιού.

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν αυτή που αποχώρησε παίρνοντας τα περισσότερα χρήματα μέχρι αυτή τη στιγμή. Ο Ηλίας Γκότσης έριξε τις δικές του «βόμβες» σε δηλώσεις του μετά την απομάκρυνσή του από τον Άγιο Δομίνικο μιλώντας για όλους και για όλα.

Το ίδιο έκανε και η ξανθιά γυμνάστρια, η οποία προχώρησε σε αποκάλυψη για τον Σπύρο Μαρτίκα, σημειώνοντας πως πήγε να «μαγειρέψει» ψηφοφορία ώστε να μη βγει ο ίδιος υποψήφιος.



Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας», σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Ο Σπύρος μπροστά στις κάμερες προσπαθεί να μιλάει και να δημιουργεί καταστάσεις. Είναι ένας άνθρωπος που μπήκε στο παιχνίδι ώστε να βγει και να φανεί από το ριάλιτι. Και αυτό τον κρατάει μέσα ξεκάθαρα.

Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα μαλώσαμε για αυτό, την ημέρα που αποχώρησε η Νικολέτα. Γιατί είχε πιάσει και εμάς τις ίδιες προκειμένου να οργανώσει και να μαγειρέψει ψηφοφορία ώστε να μη βγει ο ίδιος υποψήφιος. Και βγήκα και το είπα γιατί θεώρησα ότι πήγε να με κάνει και εμένα μία μαριονέτα του. Με χαρακτηρίσανε καχύποπτη και ψεύτρα η Αφροδίτη μαζί με τον Σπύρο».

Παράλληλα, έθιξε τη σχέση που έχουν δημιουργήσει με την Αφροδίτη, λέγοντας πως: «Η Αφροδίτη δεν ξέρω αν μαγειρεύει, όμως θεωρώ ότι επηρεάζεται από τον Σπύρο, γενικά κάναν πολύ παρέα. Πάντα όταν δημιουργείται κάποιο θέμα πηγαίνουν μόνοι τους στην άκρη και το συζητάνε. Θεωρώ ότι την διαχειρίζεται όπως θέλει».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.