Ads Top

«Μας έρχονται φωτογραφίες...» - Η αποκάλυψη Κατερίνας Καινούργιου για Σχίζα-Παναγιώταρου (vid)


Χωρίζει ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Η Κατερίνα Καινούργιου παίρνει θέση για τις φωτογραφίες της Παναγιώταρου με άλλη παρέα..

Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε από το Survivor All Star μετά από όσα του "ξεφούρνισε" η Ελευθερία Ελευθερίου για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, λέγοντας πως δεν του ταιριάζει το ριάλιτι και όλη αυτή η ίντριγκα που έχει δημιουργηθεί στο παιχνίδι εξαιτίας της τραγουδίστριας.




Βέβαια, το βίντεο που κυκλοφορεί με την καλή του μαζί με άλλον άντρα στο πλευρό της, φούντωσε ακόμη περισσότερο τα λεγόμενα της πρώην συμπαίκτριάς του, ενώ φαίνεται πως ο ίδιος θα αργήσει να μιλήσει στις κάμερες, εφόσον είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.


Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για Σχίζα & Παναγιώταρου



Για την όλη κατάσταση μίλησε και η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης 8/3 στην Super Κατερίνα, αλλά εξήγησε πως δεν θα ήθελε να τοποθετηθεί και να εκφέρει κάποια άποψη, διότι δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν υπάρχουν όντως σύννεφα στην σχέση τους, πέρα από τους δυο τους.



«Εγώ για άλλη γυναίκα αν δεν έχει πει η ίδια κάτι… Αν δεν πει η Παναγιώταρου “χώρισα, προχώρησα, είμαστε μαζί…” Δε θα πούμε ποτέ κάτι. Γιατί σας λέω, μας έρχονται φωτογραφίες, μας στέλνετε φωτογραφίες… Και τι σημαίνει; Άμα η άλλη είναι με έναν φίλο της μαζί; Και εγώ μπορεί να είμαι με τον Στέφανο έξω και να στείλετε μια πλάτη, χέρι χέρι. Φίλος μου είναι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.