Ads Top

Τέμπη - Τάκης Τσουκαλάς: Ο Τσουκαλάς είπε το πιο σωστό για τα Τέμπη - «Ο Μητσοτάκης τώρα πρέπει...» (vid)


Όλοι οι οπαδοί ανεξαρτήτως ομάδων αποθεώνουν τον Τάκη Τσουκαλά - Είπε ό,τι πιο σωστό έχει ακουστεί για τα Τέμπη..

Δείτε γιατί αποθεώθηκε από τους οπαδούς όλων των ομάδων! Ο γνωστός οπαδός και παρουσιαστής εκπομπής για τον Ολυμπιακό, έκανε μία ιδιαίτερη πρόταση για όσα πρέπει να κάνει η κυβέρνηση από εδώ και πέρα...
 



Το δυστύχημα των Τεμπών και η απώλεια δεκάδων ζωών έχουν δημιουργήσει ένα πολύ βαρύ κλίμα στην Ελλάδα. Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ανακοίνωσε τριήμερο πένθος, όμως η αλήθεια είναι πως ουδείς ακόμα και σήμερα, πέντε μέρες μετά το συμβάν, δεν μπορεί να χαμογελάσει. Δεν μπορεί να ξεχάσει και δεν μπορεί να μην ασχοληθεί με τη μοιραία σύγκρουση των Τραίνων, που «έντυσε στα μαύρα» τόσες οικογένειες.

Παράλληλα, το πολύνεκρο δυστύχημα έφερε στο προσκήνιο έναν πρωτοφανή λαβύρινθο σφαλμάτων και λανθασμένων επιλογών σε όλα τα επίπεδα εδώ και αρκετά χρόνια. Μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει πολιτικούς, μηχανοδηγούς, επιστήμονες και απλούς ανθρώπους να τοποθετούνται να προτείνουν λύσεις.



Θέση λοιπόν πήρε και ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού, Τάκης Τσουκαλάς, μέσα από την διαδικτυακή του οπαδική εκπομπή. Μάλιστα, η πρότασή του έγινε viral στα social media μέσα σε λίγες ώρες και… αποθεώθηκε από όλους. Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς, ΑΕΚτζήδες, ΠΑΟΚτσήδες, Αρειανούς!

Τι είπε; Ότι για να πάρει τα σωστά μέτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα πρέπει για τις επόμενες 58 ημέρες, να πηγαίνει κάθε μέρα σε μία από τις 58 οικογένειες που έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο στο τραίνο. Τότε και αφού ζήσει μαζί με τους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών και δει πως κλαίνε και κλάψει η καρδιά του, τότε θα ξέρει τι μέτρα πρέπει να πάρει και τι πρέπει να κάνει», ανέφερε ο Τσουκαλάς και συνέχισε: «Μη τρέξεις και το φτιάξεις σε 15 ημέρες. Άστο για όσο χρειάζεται. Τόσα χρήματα μας έδωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση και ας λειτουργήσει ξανά σε έξι μήνες, έναν χρόνο, μέχρι να λειτουργήσουν σωστά όλα τα συστήματα. Αυτοί τα ξέρουν, αλλά δεν τα κάνουν…»

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:






@dim_xa7

ότι πιο σωστό έχει πει ποτέ. ακούς Κυριάκο και όλα τα λαμόγια που έχετε περάσει τόσα χρόνια.

♬ πρωτότυπος ήχος - Dim_xa7
ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.