Ads Top

«Χάρισμά σας τα χρήματα..» - «Κόλαφος» ο Στάθης Σχίζας μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι (vid)


Ατάκες που θα συζητηθούν από τον Στάθη Σχίζα στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι στον Νίκο Μουτσινά..

Ο Στάθης Σχίζας, για πρώτη φορά έσπασε τη σιωπή του, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και μίλησε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι για τα περιβόητα «νέα» που του έφερε η Ελευθερία Ελευθερίου τα οποία και τον ανάγκασαν να αποχωρήσει οικειοθελώς. 




«Είμαι σταθερός γενικά στις απόψεις μου. Όταν πω κάτι, το κάνω. Το επεξεργαζόμουν, γιατί το παιχνίδι άρχισε να παίρνει μία τελείως διαφορετική τροπή και κατάλαβα ότι δεν ταιριάζω εγώ εκεί μέσα. Τα νέα που έφερε η Ελευθερία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας. Και συνέχισε:

«Το ξέραμε ότι το παιχνίδι και λόγω των χρημάτων θα είναι ανθρωποφάγο, όμως έφτασε στο σημείο να γίνει απάνθρωπο. Εγώ έχω στον βωμό της αξιοπρέπειας τα πάντα και όχι του χρήματος. Χάρισμά σας τα χρήματα. Εγώ μπροστά στην αξιοπρέπειά μου δεν υπολογίζω τίποτα».

Και τόνισε: «Το παιχνίδι είναι προϊόν μοντάζ και πολλά πράγματα που γίνονται μπορεί να μη φαίνονται. Εσείς βλέπετε το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δε μπορώ εγώ να κάνω μαθήματα ηθικής στην κόρη μου ότι δεν γίνονται όλα στη ζωή για τα χρήματα κι εγώ να κάθομαι εκεί και να τα ανέχομαι αυτά».



Σε ό,τι αφορά τη σχέση του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε ότι ο Κύπριος παίκτης χειραγωγούσε την τραγουδίστρια με τη συμπεριφορά του. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Ελευθερία ήταν στην ουσία το εκτελεστικό όργανο. Ο Πρίαμος είχε βρει ένα τρόπο και την χειραγωγούσε. Ήταν ένα κορίτσι πολύ πληγωμένο. Μετά με τον Μάριο ήρθαν πιο κοντά. Είδα κι εγώ κάποια πράγματα με τα μάτια μου off camera γι’ αυτό λέω ότι την έβαλε».

Ο Στάθης δεν έκρυψε ότι μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, είναι και πάλι όλα όπως παλιά, σημειώνοντας πως έχει επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη του ξανά:



Ο Στάθης Σχίζας στη συνέχεια αμφισβήτησε ότι η Κατερίνα Δαλάκα είχε στα χέρια της κινητό τηλέφωνο, στηρίζοντάς την απόλυτα στο όλο περιστατικό για το οποίο τελικά η παραγωγή του παιχνιδιού αποφάσισε να την αποβάλλει από το παιχνίδι. 

Όσο για το ποιον άλλοτε συμπαίκτη του θα ήθελε να δει νικητή, ο Στάθης Σχίζας είπε ότι θα προτιμούσε να κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης με τον οποίο ομολογουμένως είχαν έρθει κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τέλος, ο Στάθης Σχίζας σχολίασε κάποιες από τις συμπεριφορές των συμπαικτών του, ανάμεσά τους και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.