Ads Top

Survivor - Βρισήιδα Ανδριώτου: Η Βρισηίδα απασφαλίζει και ξεσπάει κατά της Ευρυδίκης - «Δεν θέλω σχέση μαζί της, να ζητήσει συγγνώμη!» (vid)


Νέο απίστευτο ξέσπασμα στον ΣΚΑΪ από την Βρισηίδα εναντίον της φίλης της - Δείτε τι είπε στην Μαρία Μπακοδήμου..

Στην εκπομπή «Γεια σου» μίλησε ζωντανά το μεσημέρι του Σαββάτου 11/3 η Βρισηίδα Ανδριώτου και φυσικά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε κι στα όσα έχει κατηγορήσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor All Star.




Να σημειώσουμε πως ήταν κολλητές, ωστόσο φαίνεται πως η φιλία τους έφτασε στο τέλος της, λόγω της κόντρας της Ευρυδίκης με τον Σπύρο, με την ίδια να υποστηρίζει την Ελευθερία Ελευθερίου κι όχι τον αγαπημένο της φίλης της.

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τον Σπύρο. Μου είπε προσωπικά της Αφροδίτης που καίνε τρίτους ανθρώπους που έχουν μια θέση. Είναι πράγματα μηνύσιμα! Έμεινα έκπληκτη από αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι ρόλος! Είναι αδίστακτος άνθρωπος που διψάει για δημοσιότητα και χρήματα!», ήταν μάλιστα μερικά από τα λόγια της Ευρυδίκης στις πρώτες της δηλώσεις.




Έξω φρενών η Βρισηίδα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου



«Δεν θα τοποθετηθώ πολύ σε αυτό το κομμάτι γιατί δεν είμαι από τις κοπέλες που θα ξεφτιλιστώ στην τηλεόραση με τη φίλη μου. Αυτά που λέει η Ευρυδίκη που και αλήθεια να έλεγε θα έπρεπε να σεβαστεί εμένα και να μην τα πει ή να τα πει μπροστά του για να απαντήσει ο ίδιος ο Σπύρος. Η Χριστίνα μου μετέφερε πάρα πολλά από τον Σπύρο. Επηρεάστηκε η Ευρυδίκη από την Ελευθερία αλλά αυτό δεν τη δικαιολογεί.



Ευτυχώς ο κόσμος με έχει στηρίξει πολύ σε αυτό το κομμάτι. Και να τα πιστεύει αυτά τα πράγματα για τον Σπύρο το να τα λες στην τηλεόραση δεν με σέβεσαι και υποτίθεται είμαι φίλη σου. Όταν χώρισε ήταν πολύ θετική για τη σχέση μου! Εγώ δεν θέλω καμία σχέση μαζί της, της το έχω στείλει και μήνυμα. Το καλύτερο για το όνομά της πρέπει να πει μια δημόσια “συγγνώμη” για αυτό που έκανε», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.